Velden zijn niet correct ingevuld

Open Bedrijvendag 7 november: neem een kijkje bij VisualMedia

Zaterdag 7 november is het weer Open Bedrijvendag Drenthe. In Hoogeveen openen talloze bedrijven zaterdag de deuren voor een uniek kijkje achter de schermen. Ook bij VisualMedia kunt u eens achter die groene deur kijken wie er werken, waar we aan werken en waar we voor staan.

Open Bedrijvendag Drenthe 2015

Als full-service internetbureau in Hoogeveen wordt al gauw de indruk gewekt dat we 'iets met computers doen'. Uiteraard vindt het gros van ons werk plaats op digitaal niveau. Vaak heeft men echter geen besef wat er allemaal bij komt kijken voordat een website of webshop in gebruik kan worden genomen. Een ander belangrijk aspect van ons werk is online marketing. Een website of webshop is één ding, goed vindbaar zijn en doelgericht zijn is een tweede. Juist de visie en ervaring op online marketing-gebied nemen wij mee in het gehele traject van advies tot realisatie en ná oplevering. Zo is een succesvolle website ons hoofddoel.

Loop zaterdag 7 november tussen 10.00 en 16.00 uur eens binnen aan de Van Limburg Stirumstraat 50. Wij verwelkomen u graag! Bekijk ons profiel op Obddrenthe.nl

[fbvideo]Naar overzicht