Velden zijn niet correct ingevuld

Versterking van ons Online Marketing Team

Langzaam komt het einde van het jaar alweer in zicht. En het jaar 2017 gaan wij in met een nieuwe samenstelling van ons online marketingteam. Door een continue toestroom van nieuwe klanten en de steeds groter wordende rol van ‘online’ binnen de marketingmix van bedrijven, was het noodzakelijk om ook ons team hierop in te richten. Van een echt mannenbedrijf hebben we de omslag gemaakt naar een gezonde mix van mannen en vrouwen. Toch wordt de afdeling online marketing binnen VisualMedia gedomineerd door drie vrouwen, die met veel passie en toewijding onze klanten bedienen.

Wij stellen graag aan u voor:

Lisette Zwiggerlaar

Lisette Zwiggelaar

De inzet van online marketing is cruciaal om bedrijfsdoelen te realiseren. Lisette realiseert deze doelen door te kijken naar het totaalplaatje. Wat moet de bezoeker van een website doen en hoe optimaliseren we de website hiervoor? Hoe leiden we de bezoeker via de juiste kanalen naar de website en maken we van een bezoeker een klant en van een klant een terugkerende klant?


Evelien Boer VisualMedia

Evelien Boer-Wolting

Goed luisteren naar de klant, inventariseren wat de wensen maar ook de knelpunten zijn in combinatie met meetbare resultaten. Dit vertaalt Evelien vervolgens naar de inzet van de juiste tools en acties. De ondernemer zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen is wat Evelien met veel passie doet en uitdraagt.


Erica Hokse VisualMedia

Erica Hokse

Merken tot leven brengen in online verhaal en vorm, dat is wat Erica het liefste doet. Met haar masterdiploma op zak en een flinke dosis nieuwsgierigheid, nuchterheid en analytische vaardigheden gaat ze net dat ene stapje verder.


Ook uw online doelstellingen bereiken?

Wilt u kennis maken met ons team of wilt u weten wat deze dames voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.Naar overzicht