Velden zijn niet correct ingevuld

VisualMedia werkt samen met Rovecom

Per 1 januari van dit jaar zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met softwareontwikkelaar en internetbedrijf Rovecom uit Hoogeveen. De internetafdeling van Rovecom vestigt zich bij ons. Dit betekent dat we onze online diensten nog verder kunnen optimaliseren. Voortkomend uit deze samenwerking kunnen we nu een compleet pakket aan IT- en webdiensten aanbieden.

Innovatie en verdieping door samenwerking
We leggen al 15 jaar onze focus op online succes. Om dit nog beter te kunnen doen waren we op zoek naar een samenwerking met een partij waar we vragen van klanten met betrekking tot systeembeheer, clouddiensten en bedrijfssoftware konden neerleggen. Het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor zowel kantoorautomatisering als online presentatie zijn namelijk twee totaal verschillende werkvelden.

Uitbreiding van onze diensten
Concreet betekent de integratie van de internetafdeling van Rovecom dat we zijn gegroeid naar een team van 15 online marketing- en webspecialisten. De toevoeging van een grafische topper en een aantal developers zorgt voor een sterkere waarborging van onze continuïteit als internetbureau.

Naast een uitbreiding van het team wordt ook ons aanbod van diensten naar een hoger niveau getild. Vanaf nu kunnen we ook voorzien in de levering van hardware, boekhoudsoftware, clouddiensten en alles op het gebied van kantoorautomatisering.Naar overzicht