Velden zijn niet correct ingevuld

Witte-pagina actie, geeft gratis advertenties

witte krantenpagina

Uitgekeken op de traditionele krantenadvertentie?

Bent u uitgekeken op de traditionele advertentie of wilt u ook wel eens proberen of online adverteren iets voor u kan opleveren? Maak dan gebruik van onze wittepagina-actie.

Wittepagina actie

In de Hoogeveensche Courant van woensdag 18 september treft u een witte pagina. Wanneer u deze inlevert bij VisualMedia ontvangt u netto € 75 advertentie tegoed. Dit Advertentietegoed zal worden ingezet om u onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep met uw bedrijf. Scheur de pagina uit en lever deze even in bij ons. Wij interviewen u kort en maken een goede adwordscampagne voor u. Na de advertentiecampagne krijgt u een helder overzicht van het behaalde resultaat.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords, de advertenties die u bovenaan en rechts van de zoekresultaten vindt zijn een zeer effectief middel om uw doelgroep te bereiken. Steeds meer ondernemers zien een verschuiving van klanten van de offline media naar de online media. Immers weet de consument steeds beter hoe hij producten online kan bestellen. Ook de orientatie op lokale bedrijven vindt steeds meer online plaats. Alleen een advertentie in de krant of een folder is dan ook niet meer voldoende. 

 Voorwaarden van deze actie

  • U heeft een bedrijf in Hoogeveen of rekent dit tot uw verzorgingsgebied
  • Er zijn nog geen Google advertenties voor u actief
  • Eén deelname per bedrijf mogelijk
  • Actie geldig tot 5 oktober

 

Krant- en internetadvertenties gaan goed samen

Online advertenties kunnen ook uitstekend gecombineerd worden met andere vormen van advertenties. Enkele tips die wij u graag willen meegeven wanneer u adverteert in de gedrukte media.

Advertentietip 1: Zet in uw advertentie een QR code of unieke url die verwijst naar uw website. Bijvoorbeeld www.uwbedrijf.nl/HCweek31

Advertentietip 2: Koppel een betrouwbaar statistiekenpakket aan uw website die het resultaat meetbaar maakt.

Advertentietip 3: Deel uw advertentie of aanbieding ook via de social media. Hoe vaker een consument wordt bereikt, hoe groter de kans op een aankoop.

Heeft u vragen over een goede aanpak van uw online marketing, waarbij we ook de kansen van de offline marketing niet uit het oog verliezen, neem dan gerust even contact met ons op.Naar overzicht