Velden zijn niet correct ingevuld

Accountview koppeling in uw website of webshop

Visma AccountView KoppelingAccountView is een veelgebruikt boekhoudpakket van Visma Software. VisualMedia werkt nauw samen met Visma Solution Center Rovecom. Wij maken koppelingen tussen websites/webshops en AccountView. Dit scheelt veel werk en verhoogt de service die u aan uw klanten kunt bieden.

Mogelijkheden koppeling met AccountView

Uw website of webshop koppelen met AccountView heeft meerdere voordelen. Het verschilt per type bedrijf welke mogelijkheden van toepassing zijn. Door AccountView met uw website of webshop te koppelen kunnen de volgende gegevens uitgewisseld worden:

  • voorraadgegevens
  • productinformatie
  • debiteuren
  • crediteuren
  • projecten
  • verkoop orders
  • facturen
  • budgetregels

Wanneer deze gegevens uitgewisseld worden kan bijvoorbeeld uw webshop de huidige voorraad van een product laten zien, kan direct een factuur gestuurd worden na het plaatsen van een bestelling, kan de bestelling direct in AccountView gezet worden en kan productinformatie automatisch geüpdate worden op de website. Dit scheelt heel veel werk en tegelijkertijd heeft het veel meerwaarde voor uw klant.

AccountView koppeling voor onze klanten

Wij hebben ervaring met het koppelen van AccountView met websites en webshops. Een voorbeeld is Autobench.nl. Dit is een webshop in autobenches en hondenbenches. Deze webshop is gekoppeld met AccountView voor de administratie. Hierdoor hoeven de bestellingen niet handmatig overgenomen te worden. Anita, de boekhouder van Autobench.nl vertelt:

Anita Autobench "In een paar klikken zijn de facturen geïmporteerd en verwerkt in AccountView en verstuurd naar de klant. Super handig en snel!"

Wilt u ook een koppeling met AccountView?

Wij vertellen u graag meer over de koppeling tussen AccountView en uw website. Voor elk bedrijf zijn er andere mogelijkheden en kansen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0528 260 631 of vul onderstaand formulier in.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

Aanmelden voor de nieuwsbrief