Velden zijn niet correct ingevuld

Consultancy en strategische ondersteuning

Er moet iets veranderen binnen de organisatie om morgen nog in beeld te zijn bij de doelgroep maar hoe? Veel ondernemers worstelen met vragen hoe ze om moeten gaan met veranderingen in de markt. Voor de één vormt de toename van online verkoop problemen, een ander beheerst niet de uitingen die via Social Media worden gedaan. Daarvoor bieden wij consultancy.

Strategische ondersteuning

Misschien heeft u eens behoefte om te horen hoe andere bedrijven omgaan met online ontwikkelingen en kansen. VisualMedia heeft ervaring met strategische problemen die binnen organisaties kunnen leven. Enkele voorbeelden:

  • Ik moet kiezen tussen online verkoop of juist andere kanalen, wat biedt het mij?
  • Ik verlies contact met mijn doelgroep, hoe kom ik online met deze groep in contact?
  • Kan ik mijn website of webapps inzetten om mijn processen te optimaliseren?
  • Er zijn negatieve reviews over mijn bedrijf geplaatst, hoe ga ik hiermee om?
  • Zal ik een webshop starten onder mijn winkelnaam?
  • Moet ik in een webshop hetzelfde prijsniveau hanteren als in mijn winkel?

Strategisch online plan

In het traject waarin keuzes gemaakt moeten worden, nemen wij een adviserende rol aan. Wij weten wat de mogelijkheden zijn, maar wij kennen zeker ook de onmogelijkheden.Wij vinden het leuk ons in uw organisatie en markt te verdiepen om vervolgens met een goed strategisch internetplan te komen. Vaak sluiten we hier direct op aan met een actieplan, want vaak is er veel werk aan de winkel.


Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen?

Eens lekker bomen over de mogelijkheden? Laat het ons dan weten. Natuurlijk mag van ons verwacht worden dat wij discreet met uw plannen omgaan.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op


Aanmelden voor de nieuwsbrief