Velden zijn niet correct ingevuld

Alle domeinextensies registreert u direct bij VisualMedia

Een bedrijf, blog of webshop starten? Vraag direct een domeinnaam aan via VisualMedia. Als officieel SIDN registrar kunnen we direct .nl domeinnamen registreren zonder tussenpartner. Om de perfecte domeinnaam te registreren bieden we ook de mogelijkheid om andere extensies dan .nl of .com te registreren.

Domeinnaam in elke gewenste extensie

Wist u dat het ook mogelijk is om een domeinnaam te registreren met .shop, .info of .app? Naast de populaire extensies .com en .nl zijn er honderden andere mogelijke extensies. Ideaal om uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten of voor als uw domeinnaam al bezet is.

Ook als u plannen heeft om de internationale markt te bedienen is het verstandig om een landextensie te registreren. Denk bijvoorbeeld aan .de (Duitsland), .be (België), .co.uk (Engeland) of .es (Spanje). Deze extensies en tientallen anderen zijn ook vast te leggen bij VisualMedia. 

Claim nu uw domeinnaam

Vraag gemakkelijk en snel een domeinnaam aan via onderstaand formulier.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

Aanmelden voor de nieuwsbrief