Velden zijn niet correct ingevuld

Team VisualMedia

 

Vincent Kleine

Directeur

Vincent is verantwoordelijk voor de buitendienst en de administratie. Door zich te verdiepen in de werkzaamheden van een klant ziet hij de online kansen en kan hij hiervoor de juiste oplossing aanbevelen.

Een nieuwe website is pas geslaagd als deze bijdraagt aan de online doelstellingen.

Jouw hoofd hier?

Back-end developer

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als back-end developer in dit leuke team? Zijn de eigenschappen proactief, teamplayer en verantwoordelijkheidsgevoel op jou van toepassing? En durf je het aan om mee te denken over het opzetten en inrichten van webapplicaties, websites en webshops? Solliciteer direct.

Koffie doen?

Erica Hokse

Online marketeer

Merken tot leven brengen in online verhaal en vorm, dat is wat Erica het liefste doet. Met haar masterdiploma op zak en een flinke dosis nieuwsgierigheid, analytische vaardigheden en nuchterheid gaat ze net dat ene stapje verder.

Always go the extra (s)mile.

Janet Heida

Consultant

Contact onderhouden met de klant en zorgen dat er een goede inventarisatie komt van de wensen. Door goed te luisteren en helder te communiceren komen tot een resultaat waar zowel de klant als VisualMedia trots op kan zijn. Daarbij niet het grotere geheel uit het oog verliezen, want de communicatiemix is meer dan alleen internet.

Recht door zee is de kortste weg

Michel Gort

Projectmanager

Na zijn hbo-studie Informatica trad Michel in 2008 in dienst bij VisualMedia. Meer geïnteresseerd in wat een website uiteindelijk op moest leveren, richtte hij zich zeven jaar lang op online marketing. Nu is hij verantwoordelijk voor alle online projecten en kan hij daar zijn gecombineerde kennis goed in kwijt.

The devil is in the details

Gideon Oudhuis

Webdeveloper

In onze internet-keuken mixt Gideon alle ingrediënten totdat de juiste klantoplossing is ontstaan. Gideon heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en bedenkt en bouwt volop nieuwe functionaliteiten. Wij zijn blij dat zijn hobby niet vissen is, want dan hadden wij dit talent niet aan boord gehaald.

Life is a 'Symfony'.

Martine Elsinga

Consultant

Regelmatig contact met de klant is belangrijk alleen zo blijf je op de hoogte en kun je meebewegen met innovaties en ontwikkelingen. Een persoonlijke klantrelatie zorgt ervoor dat je nooit uit het oog verliest voor wie je werkzaamheden uitvoert en met wie je zaken doet.

Zeg wat je doet en doe wat je belooft

Martijn Snapper

Interactive Designer

Martijn mag in zijn werk constant zijn creatieve geest laten borrelen. Hij maakt namelijk de vele ontwerpen die voor websites, nieuwsbrieven en banners benodigd zijn. Niet alleen is hij goed in het vormgeven, ook de achterliggende techniek is voor hem een fluitje van een cent.

Elke pixel heeft zijn eigen plek.

Vincent van Waasbergen

Webdeveloper

Als high potential met een beta-achtergrond is Vincent via een traineeship bij ons van start gegaan. Waar hij eerst games ontwikkelde, bouwt en onderhoudt hij nu de webshops en websites van onze klanten.

Complexiteit is mijn specialiteit.

Evelien Boer-Wolting

Online marketeer

Goed luisteren naar de klant, inventariseren wat de wensen maar ook de knelpunten zijn in combinatie met meetbare resultaten. Dit vertaalt Evelien vervolgens naar de inzet van de juiste tools en acties. De ondernemer zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen is wat Evelien met veel passie doet en uitdraagt.

Niet afwachten maar doen.

Paula Stavast-Bosma

Buitendienst

Al even snel als haar Fiat 500 beweegt Paula zich binnen VisualMedia voort. Na een carrière in de printmedia rankt ze nu goed op haar kennis van online marketing en webdesign. Met haar passie weet ze veel klanten te inspireren tot een eerste of volgende stap op internet.

Een goed contact met de klant staat voor mij voorop.

Anita Kreuze

Administratie

Als hoofd van een administratief goed onderlegd gezin brengt Anita ook bij VisualMedia de administratie in balans.

Ik moest je een quote toesturen? Heb je het offertenummer?

Martijn Rozema

Designer

Via grafisch vormgeving, gamedesign en animaties heeft Martijn zijn plek in webdesign gevonden, waar al deze disciplines samenkomen. Hierin kan hij al zijn creativiteit kwijt wat resulteert in prachtige en functionele ontwerpen.

Mooi is nooit uit de mode

Lisette Zwiggelaar-Heideveld

Online marketeer

De inzet van online marketing is cruciaal om bedrijfsdoelen te realiseren. Lisette realiseert deze doelen door te kijken naar het totaalplaatje. Wat moet de bezoeker van een website doen en hoe optimaliseren we de website hiervoor? Hoe leiden we de bezoeker via de juiste kanalen naar de website en maken we van een bezoeker een klant en van een klant een terugkerende klant?

Korte lijntjes en spijkers met koppen slaan, dat werkt het fijnst.