Velden zijn niet correct ingevuld

Team VisualMedia

 

Vincent Kleine

Directeur

Vincent is verantwoordelijk voor de buitendienst en de administratie. Door zich te verdiepen in de werkzaamheden van een klant ziet hij de online kansen en kan hij hiervoor de juiste oplossing aanbevelen.

Een nieuwe website is pas geslaagd als deze bijdraagt aan de online doelstellingen.

Janet Heida

Consultant

Contact onderhouden met de klant en zorgen dat er een goede inventarisatie komt van de wensen. Door goed te luisteren en helder te communiceren komen tot een resultaat waar zowel de klant als VisualMedia trots op kan zijn. Daarbij niet het grotere geheel uit het oog verliezen, want de communicatiemix is meer dan alleen internet.

Recht door zee is de kortste weg

Michel Gort

Projectmanager

Na zijn hbo-studie Informatica trad Michel in 2008 in dienst bij VisualMedia. Meer geïnteresseerd in wat een website uiteindelijk op moest leveren, richtte hij zich zeven jaar lang op online marketing. Nu is hij verantwoordelijk voor alle online projecten en kan hij daar zijn gecombineerde kennis goed in kwijt.

The devil is in the details

Gideon Oudhuis

Webdeveloper

In onze internet-keuken mixt Gideon alle ingrediënten totdat de juiste klantoplossing is ontstaan. Gideon heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en bedenkt en bouwt volop nieuwe functionaliteiten. Wij zijn blij dat zijn hobby niet vissen is, want dan hadden wij dit talent niet aan boord gehaald.

Life is a 'Symfony'.

Martine Elsinga

Consultant

Regelmatig contact met de klant is belangrijk alleen zo blijf je op de hoogte en kun je meebewegen met innovaties en ontwikkelingen. Een persoonlijke klantrelatie zorgt ervoor dat je nooit uit het oog verliest voor wie je werkzaamheden uitvoert en met wie je zaken doet.

Zeg wat je doet en doe wat je belooft

Vincent van Waasbergen

Webdeveloper

Als high potential met een beta-achtergrond is Vincent via een traineeship bij ons van start gegaan. Waar hij eerst games ontwikkelde, bouwt en onderhoudt hij nu de webshops en websites van onze klanten.

Complexiteit is mijn specialiteit.

Joeri Römer

Designer

Met zijn creatieve brein maakt Joeri de meest prachtige visuele ontwerpen, van apps tot responsive websites tot webshops. Zijn designs zijn altijd gebaseerd op de bezoeker en sluiten feilloos aan bij de huisstijl en identiteit van het bedrijf.

Een design is niet perfect als er niets meer aan toe te voegen is, maar als er niets meer weg te laten is.

Evelien Boer-Wolting

Online marketeer

Goed luisteren naar de klant, inventariseren wat de wensen maar ook de knelpunten zijn in combinatie met meetbare resultaten. Dit vertaalt Evelien vervolgens naar de inzet van de juiste tools en acties. De ondernemer zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen is wat Evelien met veel passie doet en uitdraagt.

Niet afwachten maar doen.

Ferdi Bouwman

Front-end Developer

Joey Vos

Webdeveloper

Als jongste talent van het team ontwikkelaars houdt Joey zich bezig met het realiseren van unieke websites en custom applicaties.

Eat. Sleep. Code. Repeat.

Paula Stavast-Bosma

Buitendienst

Al even snel als haar Fiat 500 beweegt Paula zich binnen VisualMedia voort. Na een carrière in de printmedia rankt ze nu goed op haar kennis van online marketing en webdesign. Met haar passie weet ze veel klanten te inspireren tot een eerste of volgende stap op internet.

Een goed contact met de klant staat voor mij voorop.

Anita Kreuze

Administratie

Als hoofd van een administratief goed onderlegd gezin brengt Anita ook bij VisualMedia de administratie in balans.

Ik moest je een quote toesturen? Heb je het offertenummer?

Martijn Rozema

Designer

Via grafisch vormgeving, gamedesign en animaties heeft Martijn zijn plek in webdesign gevonden, waar al deze disciplines samenkomen. Hierin kan hij al zijn creativiteit kwijt wat resulteert in prachtige en functionele ontwerpen.

Mooi is nooit uit de mode