Velden zijn niet correct ingevuld

Efficiënter werken met een intranetoplossing

Via een intranet kunt u gemakkelijk en snel informatie vinden en delen met collega's. Een goed intranet brengt collega's met elkaar in contact en maakt het mogelijk om dagelijkse werzaamheden efficiënter te laten verlopen en werkprocessen te automatiseren.

Een groot deel van het succes van een intranet wordt bepaald door de opbouw, de inzet en gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wij ontwikkelen intranetten op ons eigen systeem, geheel op maat. Afhankelijk van uw doelstellingen adviseren we welke functionaliteiten in het intranet moeten worden opgenomen. Naast het ontwikkelen, beheren en optimaliseren kunnen wij uw intranet ook koppelen aan uw website en backofficesystemen.

> Direct Contact Opnemen

Voordelen van een intranet

Een goed ontwikkeld intranet biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf:

  • Eén centrale plek voor alle informatie, documenten en applicaties
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken voor medewerkers
  • Efficiënter werken door interne kennisdeling en automatisering van werkprocessen

Functionaliteiten van een intranet

Elk intranet is weer anders. Een aantal standaard functionaliteiten die vaak in een intranet worden opgenomen zijn: nieuwsberichten, een smoelenboek, een telefoonboek met contactgegevens, bedrijfsinformatie en kalenders of agenda's. Ook kan er een zoekfunctie worden geïmplementeerd waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren of een module waarmee medewerkers vergaderruimtes kunnen reserveren. De mogelijkheden zijn oneindig. VisualMedia houdt voortdurend nieuwe innovaties in de gaten en ontwikkelt regelmatig nieuwe modules om de intranetoplossingen te verbeteren.

Koppeling en integratie van het intranet met diverse systemen

De intranetten die wij ontwikkelen kunnen gekoppeld en geïntegreerd worden met nagenoeg ieder systeem. Denk hierbij aan koppelingen met backofficesystemen en websites.

Enkele voorbeelden van een intranet

Geen intranet is hetzelfde, ieder bedrijf en iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Zie hieronder een impressie van twee intranetten die we ontwikkeld hebben voor onze klanten.

Intranet laten ontwikkelen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een intranet door ons laten ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op via (0528) 26 06 31.

Ook via onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken:

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

Aanmelden voor de nieuwsbrief