Velden zijn niet correct ingevuld

Bereik uw gewenste doel(groep) met online marketing

Besef goed dat een website enkel rendeert als de doelgroep bereikt wordt. En weet dat er slechts 10 posities zijn in een zoekmachine die er werkelijk toe doen. Matig presteren op vindbaarheid is dan ook geen optie. Juist voor deze uitdaging laten onze online marketingspecialisten zich graag strikken. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren met online marketing? Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Online adverteren

Online adverteren heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele media. U kunt uw doelgroep beter specificeren, de interesse in uw uiting is meetbaar en u kunt uw ROI beter uitrekenen. Grote partijen als Google en Facebook bieden dankzij hun bereik aantrekkelijke mogelijkheden om uw boodschap te verspreiden. Ook via affiliate marketing is het mogelijk om via een breed netwerk van andere websites uw klant te bereiken. Wij kennen de ins en outs van deze specifieke advertentieplatformen.

Google Adwords

Beheer van AdwordsadvertentiesAls Google Partner zijn wij officieel gecertificeerd in het adverteren met Google Adwords. Adwords is het advertentieprogramma van Google dat door de jaren heen steeds meer opties heeft gekregen. Daarmee is ook de complexiteit toegenomen. 

Advertenties kunnen hiermee in de veelbezochte zoekmachine van Google worden weergegeven, waarbij u alleen betaalt als iemand op uw advertentie klikt. Daarnaast kan er ook met tekstadvertenties en grafische advertenties (banners) geadverteerd worden op voor u relevante websites.

Facebook

Beheer van FacebookadvertentiesWie gebruikt het tegenwoordig niet? Zo'n 6 miljoen Nederlanders zitten op Facebook en geven daarbij allerlei informatie prijs, zoals hun woonplaats, leeftijd, werk, interesses en meer. Daarom is dit natuurlijk een interessant platform voor adverteerders die zich op een bepaalde doelgroep richten.

Wij kennen de (on)mogelijkheden van dit platform en zetten in samenspraak met u graag een gerichte advertentiecampagne op. Dankzij onze flexibiliteit kunt u bij ons heel snel adverteren op Facebook.

Zoekmachine-optimalisatie

Google zoekresultaatHet optimaliseren van uw website om zichtbaar te zijn in zoekmachines kan door de website goed in te richten met de juiste, relevante content. Ook al is de website net nieuw, zoekmachineoptimalisatie kan altijd. Het verbeteren van de zoekmachineposities vindt plaats door technische en inhoudelijke verbeteringen van de website. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een doorlopend proces, dat uiteindelijk zal resulteren in meer bezoekers op uw website en dus meer rendement uit uw website. 

Linkbuilding

Het aantal verwijzingen van andere websites naar uw website heeft invloed op uw positie in zoekmachines. Nu kunt u hier zelf vele dagen aan besteden, maar door gebruik van handige tools kunnen wij dit waarschijnlijk veel sneller.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds een prima middel om loyaliteit te stimuleren en uw boodschap onder een gerichte groep geïnteresseerden onder de aandacht te brengen. Graag zetten wij onze e-mailmarketingmodule in zodat u zelf aan de slag kunt, maar reikt uw kennis niet ver genoeg, dan gaan wij verder. Voor verschillende opdrachtgevers versturen wij periodiek de e-mailcampagne. Dan bent u pas echt verzekerd van alle 'knowhow'. Wel prettig als u tijd te kort komt of als u écht wilt scoren.

Social Media

Veel bedrijven doen 'iets' met Social Media, sommige bedrijven ook helemaal niet. Voor de bedrijven die er wel iets mee kunnen maar het niet doen, is tijd vaak een excuus. Het uitbesteden van deze werkzaamheden is, mits het genoeg oplevert natuurlijk, een goede manier om dit kanaal toch optimaal te benutten. Ons team heeft veel ervaring met verschillende kanalen en tools. Daar kunt u van profiteren door het wiel niet opnieuw uit te vinden.


Meer weten over online marketing?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief