Velden zijn niet correct ingevuld

Een onderscheidend grafisch ontwerp voor uw website

Een website is geen kant-en-klaar pakket. Juist door in de eerste fase intensief met u aan tafel te zitten en vele ideeën te laten passeren komt een goed resultaat tot stand. Al bij het ontwerp houden wij rekening met het gedrag van de bezoekers, de functionaliteit en de uitstraling.

Functioneel ontwerp / wireframes

WireframesEr wordt gestart met het realiseren van een functioneel ontwerp, voorzien van wireframes. Hierin wordt, zonder te kijken naar de aankleding en kleur van de website, alle functionaliteit en informatie gerangschikt. Het wordt duidelijk waar de informatie komt, welke functies er zijn en hoe de navigatie plaats vindt.

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Over gebruiksvriendelijkheid, ook wel usability genoemd, is veel te vertellen. De website moet voor de bezoeker intuïtief zijn. In de eerste plaats moet hij zonder drempels uw doel kunnen bereiken. Verder moet te vinden zijn wat hij zoekt. Dit kan gemeten en continu verder geoptimaliseerd worden. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het conversiepercentage (het aantal bezoekers dat uw doel behaalt)
  • Het aantal bekeken pagina's per bezoeker
  • De gemiddelde omzet per bestelling

Een goed functioneel ontwerp is dus de basis voor een succesvolle website. Tijdens dit proces geven wij de klant zoveel mogelijk informatie. In de praktijk blijkt dat wireframes, ondanks dat er geen visuele elementen zichtbaar zijn, een helder beeld geven van de opbouw en functionaliteit van de website.

De wireframes gaven ons een heldere kijk op de opbouw van de website en een duidelijk beeld van de posities van alle onderdelen,aldus Vincent van Vipa Deuren

Creativiteit maakt het verschil

In het grafisch ontwerp komen functionaliteit en vormgeving samen. Uw website of webwinkel moet aansluiten bij de huisstijl. Misschien moet zelfs een eigen identiteit voor uw webtoepassing worden ontwikkeld. Vanuit het wireframe is het nog slechts een invuloefening. Dit neemt niet weg dat het een vak is van specialisten met oog voor detail.

Referenties Visual Media Grafisch ontwerp

Alle onderdelen van de website worden voorzien van een stijl, kleur en vormgeving. Wat gepresenteerd wordt is een prachtig ontwerp voor de website; onderscheidend en functioneel. Bekijk onze showcase en laat u inspireren.


Neem contact met ons op

Meer weten over functionele en grafische ontwerpen? Laat het ons dan weten.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op


Aanmelden voor de nieuwsbrief