Velden zijn niet correct ingevuld

SEO Specialist Hoogeveen

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Maar wat is SEO nou precies? SEO is een doorlopend proces om uw website te optimaliseren om vindbaar te zijn in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Zichtbaar zijn én blijven in de organische zoekresultaten vergt inspanning op verschillende disciplines. Door het optimaliseren van de content in uw website in combinatie met de juiste websitetechniek en websitestructuur kunt u meetbaar resultaat uit uw website halen. De online marketeers van VisualMedia uit Hoogeveen houden zich dagelijks bezig met SEO voor onze klanten.

Direct meer informatie aanvragen

Wat kan een SEO Specialist voor uw bedrijf betekenen?

Meetbare resultaten behalen met uw website, dat klinkt goed. Toch? Maar hoe realiseren we dat? Een SEO specialist kijkt door andere ogen naar uw website. Hij houdt rekening met de verschillende ranking factoren die zoekmachines als Google hanteren. Door verbeteringen in uw website aan te brengen worden de pagina’s uit uw website beter geïndexeerd en dus beter gevonden in de zoekmachines. En beter gevonden worden in de zoekmachines betekent meer potentiële klanten die zich op uw website bevinden. Naar welke ranking factoren kijkt de SEO specialist om dit te realiseren?

Techniek achter de website

Is de website technisch op orde? Steeds belangrijker hierbij is dat uw website responsive is; dus geschikt voor bezoekers vanaf mobiele apparaten. Beschikt de website over een SSL certificaat? Een SEO specialist kijkt verder of de website technisch voldoet. Een website website gebouwd door VisualMedia heeft de meest recente technieken om goede SEO mogelijk te maken. 

SEO geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen

Kwalitatieve content is steeds belangrijker. Bij content moet u denken aan informatie en kennis die u heeft en wilt aanbieden via uw website. Regelmatig relevante en kwalitatief goede content aanbieden draagt bij aan uw vindbaarheid en zichtbaarheid. Een SEO tekstschrijver kan content optimaliseren die bijdraagt aan een goede vindbaarheid. Belangrijk is dat de content zorgt voor een positieve ervaring van de bezoeker. Biedt de content meerwaarde? Is dit echt waar hij naar op zoek was, toen hij zijn zoekopdracht in de zoekbalk invoerde? Wanneer op dit vlak de juiste snaar geraakt wordt, resulteert dit in een hogere positie in de zoekmachines.

Breed aanbieden van uw content

Ook door via de verschillende (social) kanalen toestroom naar uw website te creëren vergroot u de autoriteit van uw website. De autoriteit die een website meekrijgt is naast relevantie van de content een factor in de positiebepaling binnen Google en andere zoekmachines. Door video’s vanuit bijvoorbeeld Youtube weer te verwerken in uw pagina’s wordt de maximale contentinzetbaarheid benut. Wanneer u zorgt dat anderen u content kunnen delen, wordt hier nog eens een extra impuls aan gegeven en wandelt uw content over het internet zonder dat u hier extra inspanning voor hoeft te doen.

Linkbuilding, zowel intern als extern

Door de pagina’s binnen uw website naar elkaar te linken maakt u het bezoeker gemakkelijk om meer te lezen over andere aanverwante producten, diensten of onderwerpen. De woorden die worden gelinkt krijgen zodoende een waarde mee. Zoekmachines redeneren daarnaast dat wanneer er vanuit andere websites naar uw pagina’s wordt gelinkt, deze pagina’s wel waardevol zullen zijn. Wel moet het hierbij ook weer gaan om relevante links. Een webshop die hondenbenches verkoopt heeft geen baat bij een link vanuit de website van een messenmaker uit Hoogeveen. De SEO specialist kan u helpen met het verhogen van de linkpopulariteit met als doel een hogere positie in de zoekmachines te verkrijgen

De SEO specialist vergroot uw online vindbaarheid

Tegenwoordig is SEO niet meer weg te denken uit de marketingstrategie van bedrijven. Toch blijkt het voor veel (MKB) bedrijven lastig om consequent met de website en SEO-technieken bezig te zijn, naast de dagelijkse werkzaamheden en de bedrijfsvoering. SEO wordt vaak onderschat. Niet alleen het gebrek aan kennis, maar ook het gebrek aan tijd maakt dat er kansen blijven liggen. VisualMedia uit Hoogeveen wil online marketing strateeg zijn voor het MKB in en rondom Hoogeveen.

Advies over SEO óf uit besteden aan een specialist?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan door via onderstaand formulier uw gegevens achter te laten.