Velden zijn niet correct ingevuld

SIDN domeinregistratie partner

Bij het hebben van een website komt veel kijken. Naast het bouwen en onderhouden van de website moet het gehost worden op een server die constant online is, zodat de website beschikbaar is. En ook de domeinnaam moet geregistreerd worden. De domeinnaam is het adres, de URL van uw website, zoals u op de afbeelding hieronder ziet. VisualMedia kan dit allemaal voor u doen, zodat u nergens omkijken naar heeft! Wij zijn namelijk SIDN Registrar, wat inhoudt dat wij direct domeinnamen kunnen registeren zonder tussenpartij.  

Domeinnaam SIDN registrar

SIDN Registrar LogoSIDN Registrar

SIDN noemt de domeinregistratiepartners SIDN Registrars. In het registrar-overzicht staat VisualMedia er tussen. Wij zijn uw beste registrar-keuze uit de regio door ons totaalaanbod op digitaal vlak. Domeinregistratie is daar één (cruciale) schakel in.

Wat is SIDN?

SIDN beheert het .nl domein. Via SIDN kunnen .nl domeinnamen geregistreerd worden. SIDN is een afkorting voor Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Er kunnen niet direct domeinnamen bij SIDN geregistreerd worden, dit moet altijd via de SIDN Registrars zoals VisualMedia. 

Domeinnaam registreren

De domeinnaam van een website is een unieke naam op het internet. Er kan maar 1 google.nl zijn en maar 1 visualmedia.nl. Daarom moeten nieuwe domeinnamen geregistreerd worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Dus wees er snel bij als u een nieuwe website wilt maken voor uw bedrijf. U zult niet de eerste zijn die tussen het checken dat de domeinnaam vrij is en het daadwerkelijk registreren een paar weken later, van een koude kermis thuis komt doordat een concurrent de domeinnaam voor uw neus weggekaapt heeft. Het is ook mogelijk om andere extensies aan te vragen bij VisualMedia.

Domeinnaam beschikbaarheid

Is een domeinnaam nog beschikbaar? Dit is erg belangrijk om te controleren als u een nieuwe bedrijfsnaam overweegt of een nieuw project start. Hier checkt u de domeinnaam beschikbaarheid

Domein aanvragen

Vraag direct een domeinnaam aan via onderstaand formulier.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

Aanmelden voor de nieuwsbrief