Velden zijn niet correct ingevuld

Wij dragen verschillende organisaties een warm hart toe

Het sociale gezicht van ons gaat gelukkig verder dan de inzet van Facebook, Twitter en LinkedIn. Natuurlijk is de lekkere koffie die bij ons gedronken wordt van eerlijk beloonde boeren afkomstig. Verder kijken we ook om naar de omgeving waarin we actief zijn. Zo zijn er verschillende organisaties die wij een warm hart toe dragen. Onderstaande projecten steunen wij financieel of door inzet van een website of hostingfaciliteiten.


Wereld Winkel

Wereld Winkel

Koffie die bij VisualMedia gedronken wordt, is afkomstig van goed behandelde boeren uit Guatemala. Deze ontvangen een eerlijke prijs voor de geleverde goederen. En dat wil iedereen toch?

www.wereldwinkels.nl


racident oldtimer tour

Racident Oldtimer Tour

De Racident Oldtimer Tour is het leukste oldtimer evenement van Zwolle en omstreken. Al meer dan twintig jaar is de Racident Oldtimer Tour een begrip bij de echte autoliefhebber. De website van de Racident Oldtimer Tour was sterk verouderd en kon zelf ook als ‘oldtimer’ gezien worden. VisualMedia heeft de realisatie van de nieuwe website op zich genomen. Er is flink onder de motorkap gesleuteld en de monteurs van VisualMedia hebben er voor gezorgd dat de website volledig is gerestaureerd. Het resultaat is een totaal vernieuwde en gebruiksvriendelijke website, waarop oldtimerliefhebbers zich kunnen aanmelden voor de tour.

www.racidentoldtimertour.nl