Velden zijn niet correct ingevuld

Support

Heeft u een probleem met uw website, cms of e-mail? Dan wilt u natuurlijk snel en goed geholpen worden. Geef uw melding bij voorkeur aan ons door via onderstaand meldingsformulier. Wij streven er naar om meldingen binnen een werkdag in behandeling te nemen. Een medewerker neemt vervolgens contact met u op om u te informeren over de oplossing.


Een storing of probleem melden

U kunt uw probleem doorgeven via onderstaand formulier. Of u kunt een e-mail sturen met een omschrijving van uw probleem naar support@visualmedia.nl.


Hulp op afstand

Wij kunnen ook live met u meekijken op uw computer als u dat wenst. Hiervoor maken wij gebruik van Teamviewer; een handig programma waarmee u ons eenmalig toe kan staan om met u mee te kijken. Na afloop kunnen wij nooit toegang krijgen tot uw computer zonder toestemming.

Als u contact met ons hebt gehad en graag wil dat wij meekijken naar uw probleem, klik dan op onderstaande afbeelding om Teamviewer te downloaden. Open dit bestand als het downloaden voltooid is om TeamViewer te starten en volg de instructies van de medewerker van VisualMedia.

Klik op onderstaande afbeelding als u gebruik maakt van Windows.

Klik op onderstaande afbeelding als u gebruik maakt van Mac OS X


Toegang verlenen tot Google Analytics

Google AnalyticsHeeft VisualMedia u toegang gevraagd tot de statistieken van uw website van Google Analytics? In een paar eenvoudige stappen kunt u VisualMedia toegang verlenen tot Google Analytics.

Handleiding: Een gebruiker toevoegen aan Google Analytics


Toegang verlenen tot een pagina op Facebook

FacebookGaat VisualMedia een Facebook-campagne voor u opzetten en beheren? Uw campagnebeheerder dient dan toegang te hebben tot uw Facebook-pagina. Bekijk hoe u in een paar stappen een gebruiker kan toevoegen aan uw Facebook-pagina. Zonder dat u daarvoor uw privé inloggegevens hoeft prijs te geven.

Handleiding: Een gebruiker toegang verlenen tot uw Facebook-pagina

 

Zo meldt u uw probleem

Vul het meldingsformulier in of mail naar support@visualmedia.nl

Dringend? Bel 0528 - 260631

Live ondersteuning op afstand

Wij hebben ook de mogelijkheid om live ondersteuning op afstand aan te bieden. Wij kijken dan op afstand met u mee naar uw probleem.

Uw Gegevens

Ip-adres: 54.226.41.91 Beeldschermresolutie:  Vensterresolutie:  Platform: Unknown Browser: Unknown


Aanmelden voor de nieuwsbrief