Velden zijn niet correct ingevuld

Uw Google Partner

Online adverteren met Adwords wordt door steeds meer bedrijven aangeboden, maar daarbij is het voor een klant vaak moeilijk in te schatten hoe deskundig het bedrijf is. Google erkende dit dilemma en stelde een aantal criteria op waaraan bedrijven moeten voldoen om als Google Partner te kunnen fungeren. Klanten kunnen vervolgens een betere keuze maken voor een bedrijf dat ervaring heeft met Adwords en verstand van zaken. VisualMedia Hoogeveen is officieel Google Partner in de provincie Drenthe.

Wanneer mag een bedrijf zich Google Partner noemen?

Een bedrijf dat Google Partner wil worden, moet aan een aantal eisen voldoen.

Twee gecertificeerde Adwordsprofessionals in dienst

Een Google Partner heeft minstens twee medewerkers in dienst die gecertificeerd Adwordsprofessional zijn. Deze medewerkers hebben ieder minstens twee verschillende Adwordsexamens behaald met een voldoende resultaat om gekwalificeerd te worden. Deze examens moeten zij om de paar maanden opnieuw doen om gekwalificeerd te blijven.

Een behoorlijk budget in beheer

Om er zeker van te zijn dat een Google Partner ervaring heeft, moet deze in de afgelopen 90 dagen minstens € 10.000 hebben beheerd voor al zijn klanten bij elkaar opgeteld. Zo wordt een bedrijf dat net begint met het aanbieden van Adwords gedwongen om eerst zijn klantenbestand uit te breiden en ervaring op te doen, aangezien deze niet direct het beheer zal hebben over een dergelijk budget.

Kwalitatief goede Adwordsaccounts in beheer

Om de kwaliteit te waarborgen, moeten de prestaties van de Adwordsaccounts die beheerd worden aan minimale kwaliteitseisen voldoen die automatisch gecontroleerd worden door Google. Zo moeten advertenties bijvoorbeeld goed aansluiten bij de websites waarvoor geadverteerd wordt. Het voordeel van deze werkwijze is ook dat de advertentiekosten omlaag gaan en de advertentiepositie verbetert. VisualMedia voldoet aan deze eisen. Op de website van Google Partners kunt u ons profiel bekijken.

De voordelen van een Google Partner

 

Hoewel de nadruk bij het Partnerprogramma op de inzet van Adwords ligt, zijn Google Partners vrijwel zonder uitzondering bedrijven met een bredere dienstverlening. Als klant kan men hier doorgaans ook terecht voor websiteontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren op social media en andere vormen van online marketing. Een Google Partner zal dus breder naar een doelstelling kijken dan alleen het inzetten van Adwords. Google Partners krijgen ook toegang tot diverse informatie en cursussen om nog meer te leren over het beter inzetten van Adwords. Deze informatie kunnen zij benutten en direct toepassen bij hun klanten voor een betere campagne. Ook krijgen zij ook toegang tot speciale aanbiedingen voor nieuwe accounts. 

Google heeft een handleiding voor adwords adverteerders opgesteld. Deze handleiding gaat in op de samenwerking tussen adverteerders en externe partners, zoals VisualMedia. Lees hier alles over Google Adwords 'Werken met derden'.

Maak voordelig kennis met Google Adwords

Als één van de weinige officiële Google Partners in Noord-Nederland kunnen wij bedrijven die kennis willen maken met Google Adwords gratis advertentietegoed aanbieden. En daarbij weet u zeker dat uw advertentiecampagne beheerd wordt door specialisten met jaren ervaring. Neem contact met ons op en wij doen u graag een voorstel.