Velden zijn niet correct ingevuld

Webdesign in omgeving Assen

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Een website die de uitstraling en de doelstellingen van uw bedrijf uitdraagt? VisualMedia spreekt de taal van uw bedrijf en gaat met zorg voor u aan de slag. Wij ontwerpen en realiseren websites voor ondernemers in regio Assen die er niet alleen goed uitzien, maar ook op een effectieve manier bijdragen aan het behalen van uw online doelstellingen.

Kies voor doelgericht webdesign in Assen

webdesign omgeving Assen

De identiteit van uw bedrijf is voor een groot gedeelte te wijten aan uw website. Om een zo goed mogelijke indruk achter te laten bij uw klanten dient uw website uw gewenste identiteit uit te dragen naar bezoekers.

VisualMedia bestaat uit een hecht team van specialisten, elk met een eigen expertisegebied. Voor het bepalen van de online strategie, het grafische ontwerp, de technische realisatie, de ondersteuning na oplevering en de online marketing worden voor u altijd de beste professionals ingezet met ervaring en verstand van zaken.


VisualMedia werkt in regio Assen al voor:

bekijk al onze referenties


Resultaat behalen en online gevonden worden

Online marketing is vandaag de dag onmisbaar om resultaten te boeken met uw website. Een website moet goed vindbaar zijn in de zoekmachines en met online advertenties kunnen uw producten of diensten onder de aandacht worden gebracht bij precies de juiste doelgroep. Daarom houden wij niet op bij enkel het opleveren van uw website; juist wat daarna kan gebeuren is bepalend voor uw succes!

VisualMedia is Google Partner en beschikt over de kennis om effectieve advertentiecampagnes op te zetten. Onze online marketeers houden zich dagelijks bezig met adverteren via Googleadverteren op Facebook, zoekmachine-optimalisatie, website-onderhoud, e-mailmarketing en andere marketingkanalen. Vanaf het begin van het traject worden zij bij uw project betrokken, zodat uw doelstellingen gedurende het hele proces centraal staan.

Succesvolle cases

Wij hebben meerdere succesvolle websites gerealiseerd voor een breed scala aan bedrijven in uiteenlopende branches, waaronder horeca, recreatie, business-to-business en de detailhandel.

Smit's Paviljoen

case smits paviljoen

Van deze klant kregen wij de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen die de juiste uitstraling heeft en goed vindbaar is voor de recreatieve en zakelijke doelgroep. De doelstelling voor deze klant: een groei in aanvragen en reserveringen. De gerealiseerde website zet de juiste sfeer neer dankzij het gebruik van grote illustratieve afbeeldingen. De diensten en activiteiten op het gebied van horeca en waterrecreatie helpen de bezoeker middels een duidelijke onderverdeling op weg naar de juiste informatie met als einddoel: een reservering.

Wemmenhove

case wemmenhove

De firma Wemmenhove is al tientallen jaren actief in zonwering en geveltechniek. Hun website was wat stil blijven staan en ook de uitstraling raakte gedateerd. De prestaties van de website waren ook beneden hun verwachting. Wij gingen dus aan de slag om meerdere websites te realiseren voor elk van de diensten van het bedrijf. De nieuwe websites kunnen weer vele jaren mee. De sfeer van de producten wordt goed overgebracht en de websites kunnen weer resultaat opleveren.

Hoe maakt VisualMedia uw website succesvol?

Als eerste werken wij samen met u uw doelstellingen uit. Aan de hand van uw doelstellingen en wensen wordt een grafisch ontwerp opgesteld van uw website. Wanneer dit ontwerp aan alle eisen voldoet, wordt het goedgekeurd en kan er begonnen worden met de realisatie. Het grafische ontwerp wordt omgezet in een werkende website. Daarbij houden wij rekening met verschillende apparaten waarmee de website bezocht kan worden, zoals smartphones en tablets.

U krijgt bij uw website de beschikking over een content management systeem waarmee u zelf uw website tekstueel kunt aanpassen en bijwerken. Zo hoeft u niet voor elke wijziging een expert te raadplegen, maar bent u zelf de webmaster.

Wij ontwerpen een volledig nieuwe website die precies voldoet aan uw eisen en ingericht is om al uw online doelen te bereiken. Daarbij adviseren we u ook over de inzet van online marketing. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over alle mogelijkheden van uw bedrijf op het internet.

In contact komen met VisualMedia?

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken.