Velden zijn niet correct ingevuld

Webdesign voor bedrijven in Meppel

U wilt een nieuwe website die aansluit bij de uitstraling en de doelstellingen van uw bedrijf? VisualMedia spreekt de taal van ondernemers in en rondom Meppel. Wij werken al meer dan 15 jaar voor klanten in deze regio. Voor het bouwen van een website, webapplicatie of maatwerk oplossing voor uw bedrijf in Meppel, gaan we dan ook graag samen met u aan de slag om de juiste stappen te zetten. Voor tal van bedrijven in Drenthe en omgeving ontwerpen wij namelijk niet alleen een website die er goed uitziet, we bekijken ook hoe we het beste kunnen bijdragen bij het behalen van uw online doelstellingen.


webdesign omgeving meppel

Kies voor doelgericht webdesign in Meppel

Uw website bepaalt op het internet de identiteit van uw bedrijf. Dan wilt u toch een zo goed mogelijke online indruk achterlaten? VisualMedia bestaat uit een team van specialisten met elk een eigen expertisegebied hebben. Zo worden voor u altijd de juiste mensen ingezet voor het bepalen van de online strategie, het grafische ontwerp, de technische realisatie, de ondersteuning na oplevering en online marketing.

Contact opnemen

 


VisualMedia werkt in Meppel al voor:

bekijk al onze referenties


Online gevonden worden en resultaat behalen

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar om resultaten te behalen met uw website. Een website die goed gevonden wordt door de bezoekers is een website die bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen; een relevante doelgroep bereiken, meer klanten of meer omzet. Met online advertenties of zoekmachine-optimalisatie worden uw producten of diensten onder de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep. VisualMedia is Google Partner en beschikt over de kennis om rendabele advertentiecampagnes op te zetten. Onze online marketeers houden zich dagelijks bezig met adverteren via Google, adverteren op Facebook, website-onderhoud, e-mailmarketing en andere marketingkanalen. Al in het ontwikkeltraject worden zij bij uw project betrokken, zodat uw doelstellingen centraal staan. Bij VisualMedia houdt het doorgaans niet op bij het opleveren van uw website; juist wat daarna gebeurt is bepalend voor uw succes! Daarom zijn wij graag uw partner voor een volledige online strategie.

Succesvolle cases

Wij hebben al meerdere succesvolle websites geproduceerd voor een breed scala aan bedrijven in veel verschillende branches, waaronder non-profit, business-to-business en detailhandel.

case autobench

Autobench.nl

Doordat wij een eigen succesvolle webwinkel hebben ontwikkeld en in beheer hebben, weten wij precies hoe een webshop voor online verkopen kan zorgen. Autobench.nl is één van onze eigen webshops, die van online een experiment is uitgegroeid tot een goedlopende webwinkel voor hondenbenches voor in elk merk auto en ieder ras hond. Het beheer van een eigen webwinkel heeft ons de expertise gegeven die nodig is om ook voor uw bedrijf een succesvolle webshop te kunnen realiseren.

case realturkey

Realturkey.nl

De Real Turkey website is een goed voorbeeld van hoe er door VisualMedia meegedacht wordt met de klant. De website voor Real Turkey is helemaal opnieuw opgebouwd, terwijl de oude functionaliteiten behouden moesten blijven. Door de jaren heeft Real Turkey een uitgebreide informatiegids opgebouwd over bezienswaardigheden welke duizenden bezoekers naar de website trekt. De aandachtspunten bij de nieuw ontworpen website waren grote foto’s van het vastgoed zodat er een goed beeld van gegeven werd, vertrouwen opwekken bij de bezoeker en uiteraard een mooi websiteontwerp. Ook deze informatiegids moest behouden blijven. Het resultaat is een goed werkende website conform de wensen van de klant, die vertrouwen opwekt bij de bezoekers.

Hoe maakt VisualMedia uw website succesvol?

Als eerste werken wij samen met u uw doelstellingen uit. Aan de hand van uw doelstellingen en wensen wordt een grafisch ontwerp opgesteld van uw website. Wanneer dit ontwerp aan alle eisen voldoet, wordt het goedgekeurd en kan er begonnen worden met de realisatie. Het grafische ontwerp wordt omgezet in een werkende website. Daarbij houden wij rekening met verschillende apparaten waarmee de website bezocht kan worden, zoals smartphones en tablets. U krijgt bij uw website de beschikking over een content management systeem waarmee u zelf uw website tekstueel kunt aanpassen en bijwerken. Zo hoeft u niet voor elke wijziging een expert te raadplegen, maar bent u zelf de webmaster. Wij ontwerpen een volledig nieuwe website die precies voldoet aan uw eisen en ingericht is om al uw online doelen te bereiken. Daarbij adviseren we u ook over de inzet van online marketing

Kennis maken met VisualMedia

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over alle online mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.