Velden zijn niet correct ingevuld

Een website die aansluit bij uw doelstellingen

Starter of gevestigde onderneming, iedereen kan zich online presenteren op zijn eigen wijze. VisualMedia realiseert websites die aantrekkelijk, functioneel en leidend zijn naar de gestelde doelen. Websites die zorgen voor het verrassende 'wow' effect. Door de jaren heen hebben wij honderden websites gerealiseerd. Of het nu gaat om een website in Hoogeveen, Assen, Meppel of Londen; met ons team van specialisten kunnen we elk internetproject tot een goed einde brengen.

Werkwijze bij webdesign

Allereerst inventariseren wij uw gewenste doelstellingen. Op basis hiervan maken wij voor uw website een passend ontwerp. Als het ontwerp aan alle wensen en eisen voldoet, is het tijd voor de realisatie. In dit proces wordt het ontwerp omgezet naar interactieve elementen, zoals hyperlinks en formulieren. Hier komen ontwikkeltechnieken zoals HTML5, CSS3 en JavaScript om de hoek kijken. Bij het uitwerken houden wij rekening met de verschillende browsers, resoluties en weergave op mobiele apparaten. Daarnaast halen wij het maximale uit de beschikbare technieken voor het beste resultaat.

Oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen

De online ontwikkelingen gaan razendsnel. Ons team van specialisten is daarom constant bezig om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. De laatste jaren is het gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets in sneltreinvaart toegenomen. Wij zien bij verschillende sites een significante stijging van mobiel bezoek in het afgelopen jaar. Het gegeven dat mensen uw website niet alleen thuis op de pc of laptop bekijken, maar ook op telefoons en iPads vraagt om extra aandacht. Verschuivingen waarbij het raadplegen van de website op een mobile device zelfs het merendeel van de bezoekers betreft is tegenwoordig dan ook eerder regel dan uitzondering.

Mobiel bezoekersgedrag

Gebruikers van smartphones en tablets die uw website bezoeken, bekijken de website anders. Het scherm is kleiner, muis en toetsenbord worden niet gebruikt en de bezoeker heeft vaak (nog) minder tijd en geduld. Daarom is het belangrijk dat de bezoeker snel zijn doel kan bereiken. We kijken dan ook extra kritisch naar elementen die van belang zijn óf juist weggelaten mogen worden.

Maatwerk beheer van uw website

Natuurlijk kunt u met ons Content Management Systeem (CMS) uw eigen website beheren. Het aanpassen van teksten, het veranderen van de menu-volgorde en het plaatsen van afbeeldingen is daarbij standaard mogelijk. Maar wij gaan graag een stapje verder. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke doelstellingen en dat vraagt online ook om specifieke oplossingen. Daarom ontwikkelen wij ook CMS-modules op maat. Zodat u precies kunt beheren wat voor u belangrijk is. Zoals u dat wilt. En heeft u geen tijd om zelf uw website te onderhouden? Ook dan kunt u bij ons terecht om het beheer uit te besteden.

All inclusive

Bij het realiseren van een website zijn er verschillende zaken die geregeld moeten worden. U wilt gebruik maken van e-mail, hebt vragen over de registratie van een domeinnaam en wilt zeker zijn van een back-up van de website. VisualMedia levert haar websites all inclusive. Dit betekent dat wij ook de registratie van het domein en het inrichten van de hosting verzorgen. Dat betekent dus één aanspreekpunt voor alle online zaken.

Nazorg op alle websites

VisualMedia staat garant voor uitgebreide support op alle geleverde websites. Dit betekent periodiek een evaluatie van de resultaten van de website. Immers, uw accountant spreekt toch ook periodiek de cijfers met u door? Daarnaast kunt u voor vragen over social media, de website of nieuwe online ontwikkelingen bij ons terecht.

Een stapje verder met uw website

Enkel het laten ontwikkelen en live zetten van een nieuwe website biedt nog geen garantie voor succes. Wanneer de website af is, begint het eigenlijk pas. Uw website moet bezoekers trekken, eenmaal op uw website moeten de bezoekers vinden wat ze zochten en uiteindelijk moet uw website zodoende een bijdrage leveren in het bereiken van nieuwe klanten. Afhankelijk van de doelen die u stelt, is een goede online marketing strategie hierbij bepalend. Wij kunnen u helpen met een gerichte aanpak om zichtbaar te zijn in zoekmachines of bijvoorbeeld via online advertentiekanalen.


Neem contact met ons op

Een nieuwe website laten bouwen of eens vrijblijvend uw wensen en ideeën doorspreken? Neem dan contact met ons op.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief