Velden zijn niet correct ingevuld

Meer verkoop via een webshop

Een goede webshop is van grote toegevoegde waarde, wanneer u producten aan de man wilt brengen. Steeds meer mensen bestellen hun aankopen online, de bestedingen nemen nog steeds toe. Tijd dus om eens aan te schuiven bij ons om uw wensen te bespreken en tot een goede oplossing te komen. Als ondersteuning van uw fysieke winkel óf wilt u uw verkopen volledig online laten plaatsvinden? Wij helpen u graag bij het inspelen op de veranderingen en zetten uw (web)winkel samen met u duidelijk op de kaart.

Iedere doelgroep is anders

Voorbeeld productweergave in webshopUw product moet op de juiste manier worden gepresenteerd. De klant wil het gevoel hebben dat rekening gehouden wordt met zijn situatie. Vooraf aan het realiseren van een webwinkel verdiepen wij ons in het product, uw klant en andere spelers op de markt. Dit brengt ons vaak tot waardevolle inzichten om het net even anders te doen. Wij stellen een duidelijk doel waarmee we aan de slag gaan. 

Ontwerp en ontwikkeling van uw webshop

Als de beoogde doelgroep en doelstellingen duidelijk geformuleerd zijn, maken we een functioneel ontwerp en wireframe. Dit is een schets van de functionaliteit die in de website komt. Als dit akkoord is start het creatieve proces en wordt er een grafisch voorstel ontwikkeld.

Ieder ontwerp onderscheidend

Een ontwerp zegt iets. Het spreekt tot de verbeelding van de klant en geeft hem een indruk van u en van het product, het serviceniveau en de prijsstelling. Dat komt heel precies. Dan hebben we nog niet gesproken over de gebruiksvriendelijkheid en conversiegerichtheid. U wilt het maximale aantal bezoekers verleiden tot een order. We zeggen met een gerust hart dat we deze kunst verstaan. Kijk maar eens bij onze referenties.

Onderscheidend ontwerp

Ontwikkeling van de webshop

Een webshop ontwikkelen is nog niet eenvoudig zoals het misschien lijkt. Producten moeten namelijk voor u gemakkelijk te beheren zijn en de bestellingen dienen eenvoudig te kunnen worden verwerkt. Een ander belangrijk punt is de weergave van producten en de bestelmogelijkheid op de website. Bezoekers van webshops zijn snel geneigd de website te verlaten als ze het gewenste product niet kunnen vinden. Daarom dient er goed worden nagedacht over de structuur van de webshop. Ook zogenaamde filtermogelijkheden kunnen de bezoeker hierbij helpen, daarom moeten dit eenvoudig en overzichtelijk ingericht zijn.

Accreditatie webshopkeurmerken

Als wij de  webshop voor u mogen realiseren, dan staat deze garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt wel uit de moeiteloze accreditatie voor de verschillende keurmerken van  Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Daarnaast ondersteunen wij bij het maken van de keuze voor een keurmerk en begeleiden wij de aanvraag.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer weten over e-commerce en de realisatie van een webshop? Vul dan onderstaand formulier in.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op


Aanmelden voor de nieuwsbrief