Velden zijn niet correct ingevuld

Meer verkoop via een webshop

Een goede webshop is van grote toegevoegde waarde, wanneer u producten aan de man wilt brengen. Steeds meer mensen bestellen hun aankopen online, de bestedingen nemen nog steeds toe. Tijd dus om eens aan te schuiven bij ons om uw wensen te bespreken en tot een goede oplossing te komen. Als ondersteuning van uw fysieke winkel óf wilt u uw verkopen volledig online laten plaatsvinden? Wij helpen u graag bij het inspelen op de veranderingen en zetten uw (web)winkel samen met u duidelijk op de kaart.

> Direct Contact Opnemen

Iedere doelgroep is anders

Uw product moet op de juiste manier worden gepresenteerd. De klant wil het gevoel hebben dat rekening gehouden wordt met zijn situatie. Voorafgaand aan het realiseren van een webwinkel verdiepen wij ons in het product, uw klant en andere spelers op de markt. Dit brengt ons vaak tot waardevolle inzichten om het net even anders te doen. Wij stellen een duidelijk doel waarmee we aan de slag gaan. 

Ontwerp en ontwikkeling van uw webshop

Als de beoogde doelgroep en doelstellingen duidelijk geformuleerd zijn, maken we een functioneel ontwerp en wireframe. Dit is een schets van de functionaliteit die in de website komt. Als dit akkoord is start het creatieve proces en wordt er een grafisch voorstel ontwikkeld.

Ieder ontwerp onderscheidendautobench product webshop

Een ontwerp zegt iets. Het spreekt tot de verbeelding van de klant en geeft hem een indruk van u en van het product, het serviceniveau en de prijsstelling. Dat komt heel precies. Dan hebben we nog niet gesproken over de gebruiksvriendelijkheid en conversiegerichtheid. U wilt het maximale aantal bezoekers verleiden tot een order. We zeggen met een gerust hart dat we deze kunst verstaan. Kijk maar eens bij onze referenties.

Ontwikkeling van de webshop

Een webshop ontwikkelen is nog niet eenvoudig zoals het misschien lijkt. Producten moeten namelijk voor u gemakkelijk te beheren zijn en de bestellingen dienen eenvoudig te kunnen worden verwerkt. Een ander belangrijk punt is de weergave van producten en de bestelmogelijkheid op de website. Bezoekers van webshops zijn snel geneigd de website te verlaten als ze het gewenste product niet kunnen vinden. Daarom dient er goed worden nagedacht over de structuur van de webshop. Ook zogenaamde filtermogelijkheden kunnen de bezoeker hierbij helpen, daarom moeten dit eenvoudig en overzichtelijk ingericht zijn.

Een aantal voorbeelden

We hebben al diverse webshops ontwikkeld, zie hieronder een greep uit onze e-commerce klanten.

Accreditatie webshopkeurmerken

Als wij de  webshop voor u mogen realiseren, dan staat deze garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt wel uit de moeiteloze accreditatie voor de verschillende keurmerken van  Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Daarnaast ondersteunen wij bij het maken van de keuze voor een keurmerk en begeleiden wij de aanvraag.

Online marketing

Om omzet te genereren met uw webshop is de inzet van online marketing onmisbaar. Als een bezoeker in de webshop komt moet het meteen duidelijk zijn wat er te koop is en wordt hij geprikkeld om de producten te bekijken. Om van een bezoeker een klant te maken is het belangrijk dat de informatievoorziening op de website in orde is. Het moet bijvoorbeeld meteen duidelijk zijn hoe een bestelling geplaatst kan worden, wat de levertijd is, of het product op voorraad is, hoe het product bezorgd wordt en natuurlijk of het mogelijk is om te retourneren. 

Maar om bezoekers te krijgen moet de webshop natuurlijk vindbaar zijn. Met behulp van diverse online marketing activiteiten zorgen we voor betere vindbaarheid, meer bezoekers, een hogere orderwaarde en terugkerende klanten. Bijvoorbeeld met behulp van adverteren via Google Adwords, Bing, emailmarketing, de inzet van vergelijkingssites als beslist.nl, zoekmachineoptimalisatie, affiliate marketing en advertenties op Facebook. VisualMedia is officieel Google Partner.


Klaar voor de volgende stap met uw webshop?

Meer weten over e-commerce, de realisatie van een webshop en online marketing om de omzet van uw webshop een boost te geven? Vul dan onderstaand formulier in.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op


Aanmelden voor de nieuwsbrief