Velden zijn niet correct ingevuld

Website koppelen met Wilmar Retail

Website koppelen met Wilmar RetailEen veelgebruikt programma in de tweewielerbranche is Wilmar Retail. Met Wilmar Retail kunnen rijwielzaken hun klanten van dienst zijn door middel van bijvoorbeeld het online inplannen van afspraken voor reparatie, het automatiseren van het aanbod en het bewaken van de goederenstroom. Ook is het mogelijk om facturen bij te houden, klanten te beheren en wijzigingen in prijzen en producten aan te brengen. Om de bedrijfsprocessen van rijwielzaken zo efficiënt mogelijk in te richten is een koppeling van de website met Wilmar Retail een handige oplossing.

Waarom Wilmar Retail koppelen met uw website?

Vanuit Wilmar Retail is het mogelijk om CSV-bestanden te generereren met daarin het aanbod van de producten. Deze bestanden kunnen periodiek in uw webshop of website worden ingelezen waardoor de producten vanuit het systeem direct geplaatst worden. U hoeft het aanbod dan niet langer handmatig in te voeren op uw website. Een koppeling van Wilmar Retail met uw website scheelt enorm veel tijd en het zorgt ervoor dat het productaanbod altijd bijgewerkt is.

Wat zijn de voordelen van een Wilmar Retail koppeling met uw website?

  • Eén systeem om de producten, de voorraad en productinformatie in bij te houden
  • Afhankelijk van uw wens kan de voorraad op zowel vaste momenten automatisch alsmede handmatig worden bijgewerkt

Een voorbeeld: De Jonge Tweewielers

Het aanbod van De Jonge Tweewielers bestaat voor een groot deel uit gebruikte fietsen en bromfietsen. Al deze gebruikte tweewielers staan geregistreerd in Wilmar Retail, het backofficesysteem dat ze gebruiken. Omdat de voorraad van gebruikte tweewielers voortdurend verandert was de wens van De Jonge Tweewielers dat het aanbod op de website gekoppeld werd aan het systeem. Op deze manier hoeven ze de producten niet handmatig toe te voegen en is het aanbod op de website altijd up-to-date.

Aangezien VisualMedia veel ervaring heeft met het koppelen van websites en back-officesystemen, deden De Jonge Tweewielers en hun webbouwer een beroep op ons om de koppeling te realiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer weten over een Wilmar Retail koppeling met uw website of een andere koppeling tussen uw website en back-officesysteem? Neem dan contact met ons op.

Ook via onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken:

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

Aanmelden voor de nieuwsbrief