Velden zijn niet correct ingevuld

Website of webshop koppelen met Exact

Wist u dat de administratieve processen binnen uw bedrijf kunnen worden geautomatiseerd en daarmee efficiënter zijn ingericht? Met een koppeling tussen Exact (Online) en uw website of webshop kunt u bijvoorbeeld eenvoudig alle producten met bijbehorende productinformatie op uw webshop tonen, maar ook bestellingen die online gepleegd zijn verwerken en geautomatiseerd laten factureren.

Exact is meer dan een boekhoudpakket

Exact Online is zowel een boekhoud softwarepakket, als een Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en een Human Resource Management (HRM) pakket voor ondernemingen in MKB en grote bedrijven. Hierdoor kunt u niet alleen klantgegevens registreren, maar ook bestellingen van deze klanten verwerken, facturen versturen en uw voorraad beheren.

Voordelen koppeling Exact met uw webshop

  • Tijd besparen door in één systeem te werken
  • Uw fysieke voorraad gesynchroniseerd met uw online voorraad
  • Alle online productinformatie altijd actueel
  • Klantgegevens eenvoudig koppelen aan bestelaccounts
  • Alle verkopen, offline en online, geregistreerd en gefactureerd

Onze klanten hebben al ervaring met een Exactkoppeling!

Voor Groothandel Visser Zoetwaren hebben wij bedrijfsprocessen geoptimaliseerd door Exact te laten communiceren met de webshop. Voor elke afzonderlijke klant is er een bestelaccount in de webshop. Bij elke bestelling die vervolgens geplaatst wordt zal door middel van de koppeling o.a. de pakbon gegenereerd worden en een factuur aangemaakt worden. Door onze ruime ervaring met het realiseren van onder andere koppelingen met boekhoudpakketten, heeft Groothandel Visser Zoetwaren ons benaderd om zowel de webshop als de koppeling met Exact te realiseren.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u graag meer weten over een koppeling met softwarepakket Exact en de website of webshop? Neemt u dan contact met ons op middels telefoonnummer 0528 260 631 of vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Ook via onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken:

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op

Aanmelden voor de nieuwsbrief