Velden zijn niet correct ingevuld

Website zelf beheren

Uw website zelf beheren terwijl u geen technische kennis van websites heeft? Geen probleem met het Content Management Systeem (CMS) van VisualMedia. Een breed scala aan functies zijn beschikbaar voor uw website. Om snel van start te gaan verzorgen wij regelmatig instructie bijeenkomsten.

De uitgebreide standaard functies in het CMS

Onderstaand benoemen we in het kort de verschillende modules die ontwikkeld zijn binnen ons Content Management Systeem (CMS). Dit zijn functies die standaard opgenomen kunnen worden, zodat u zelf eenvoudig het beheer uit kunt voeren. Eigenlijk alle wijzigingen die noodzakelijk zijn aan uw website kunt u op deze wijze zelf doorvoeren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van teksten, afbeeldingen, foto-albums en verschillende formulieren. Ook kunt u de ingevulde formulieren teruglezen en verschillende statistieken aflezen om te bekijken hoeveel interactie er via de website is.

Dashboard

Dagelijks inzicht in uw online resultaten is belangrijk, dat vinden wij ook. Daarom vindt u op het dashboard een overzicht met uw bezoekersaantallen en behaalde resultaten. Het is gemakkelijker bijsturen als u de cijfers en statistieken van uw website zelf terug kunt zien. Ziet u afwijkingen of dalingen? Dan wilt u natuurlijk gelijk actie kunnen ondernemen!

VisualMedia Dashboard in CMS

Paginamodule

Uw informatie op de website opmaken en aanpassen kan met de pagina-module. Ook kunt u het aantal pagina's eenvoudig uitbreiden. Zo blijft uw website altijd actueel.

Menumodule

Uw menuvolgorde organiseren? Geen probleem met deze eenvoudig te bedienen module kunt u zelf de menu-structuur bepalen en aanpassen. U voegt eenvoudig nieuwe pagina's toe die gemakkelijk via de menubalk te bereiken zijn. Dit helpt de bezoeker de weg vinden op uw website.

Nieuwsmodule

Uw nieuws publiceert u doormiddel van de nieuwsmodule in het CMS. Automatisch worden de berichten in een RSS feed opgenomen. Hierdoor zijn nieuwsberichten dus ook eenvoudig te delen met anderen.

Veel Gestelde vragen (FAQ's)

Wilt u uw website een deel van uw klantenservice laten vervangen? Deze module helpt de klant snel naar een antwoord op een veel gestelde vraag. Voortaan neemt de zelfredzaamheid van uw klant toe, omdat hij gelijk een antwoord kan vinden op vragen als:  "Wat is de levertijd?" of "Zit er garantie op de producten?"

Afbeeldingen en bestanden plaatsen

Vaak is het gewenst om tekst te ondersteunen met afbeeldingen of om uitgebreide informatie als download aan te bieden op uw website. In het CMS is het mogelijk om documenten in PDF en afbeeldingen in verschillende bestanden als JPEG. of PNG. te uploaden.

Fotoalbum module

Een grote collectie beelden kan eenvoudig beheerd worden met de fotoalbummodule. U maakt verschillende mappen aan en sorteert de foto's snel. Uniek is dat tientallen foto's tegelijk geladen kunnen worden. Dit reduceert uw bewerkingstijd. Ook de weergave in de pagina wordt keurig gestyled, waardoor het niet nodig is om alle foto's op maat te maken.

Fotoalbum Module Visual Media

Agendamodule

Heeft u regelmatig een event dat aan uw website bezoeker gecommuniceerd moet worden? Met deze module geeft u de verschillende data op heldere wijze weer. Naast de start en eind datum kan zelfs de locatie geïntegreerd worden met behulp van Google Maps worden.

Productmodule

Ten aanzien van het beheer van producten zijn er verschillende modules beschikbaar. Omdat ieder product eigen infromatie herbergt is dit vaak een maatwerk oplossing. De module dient als basis voor uw webshop. De module kan worden gekoppeld met Ideal en andere betaalapplicaties. Wij maken webshops voor verschillende klanten met hun doelgroep als uitgangspunt. Webshops die eenvoudig zelf te beheren zijn in het CMS.

Formulieren beheren

Uw website is een mooi middel voor uw relaties om gelijk met u in contact te treden. Voor u biedt het de mogelijkheid om meer informatie over uw (potentiële) relaties te weten te komen, door middel van bijvoorbeeld een contact-, interesse-, of productformulier. Het kan zijn dat uw klant nog niet in de aankoopfase van het verkoopproces zit, maar wel oprecht interesse heeft in een bepaald product. Door een productinformatie-aanvraag te doen via een formulier op uw website kan hij een vraag stellen om meer te weten te komen. Deze aanvraag belandt rechtstreeks bij u in de mailbox. Aan u om de  lead op te volgen totdat het een klant wordt!

Maatwerk modules

Iedere klant is uniek, zo ook iedere website. Vaak heeft u specifieke wensen waarin u onderscheidend wilt zijn in de markt. VisualMedia ontwikkelt dan ook maatwerkmodules om uw online presentatie exact te maken zoals u dat wenst. Voor de ontwikkeling kan een reeds bestaande module gemodificeerd worden of vanaf schets een compleet nieuwe functionaliteit worden gebouwd. Belangrijk is dat u zelf eenvoudig het beheer uit kunt voeren via het CMS. Neem gerust contact op om de mogelijjkheden te bespreken.

Ook via onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken: