Velden zijn niet correct ingevuld

Een website gericht op uw online doelstellingen

VisualMedia realiseert mobielvriendelijke websites die gericht zijn op het bereiken van uw online doelstellingen. Bij elk project wordt een team van specialisten ingeschakeld, zodat strategie, grafische vormgeving, design, technische realisatie, content en marketing tot in de puntjes verzorgd worden. Op deze manier maken wij onze klanten online succesvol sinds 2001. 

Online marketing staat vanaf het begin centraal

Als een website klaar is, wordt er vaak pas nagedacht over de volgende stappen. Wat moeten we doen om bezoekers naar de website te krijgen? Hoe behalen we het gewenste resultaat? Wat moeten we doen aan online marketing?

Bij VisualMedia staan deze vragen vanaf het begin centraal. Voordat we een website realiseren gaan we eerst in gesprek over uw doelstellingen. Aan de hand daarvan wordt een online strategie gekozen. Met deze strategie in ons achterhoofd ontwikkelen wij een website die hierop aansluit. Online marketing is vanaf het begin bij dit traject betrokken en bewaakt na de oplevering uw online doelstellingen. 

Mobielvriendelijke websites

De tijd dat mensen in de grote meerderheid gewoon hun computer gebruikten om een website te bezoeken ligt inmiddels achter ons. Elke nieuwe website die we maken is daarom standaard mobielvriendelijk (ook wel een responsive website genoemd). Zo hoeft er maar één website onderhouden te worden, terwijl bezoekers via alle mogelijke apparaten (smartphone, tablet, pc) op een juiste manier bediend kunnen worden.

Een veilige website met een SSL-certificaat

Standaard bieden wij nu bij elke website een SSL-certificaat aan. Hiermee worden gegevens die bezoekers op uw website achterlaten versleuteld, zodat deze niet onderschept kunnen worden. Zo bent u verzekerd van een veilige website en nog belangrijker: uw bezoekers ook. U herkent een dergelijke beveiligde website aan het 'groene slotje' in de browser.

SSL-certificaat

Een website met een SSL-certificaat straalt meer vertrouwen uit en zoekmachines zoals Google wegen dit mee bij het bepalen van uw rankings!

Gebruiksvriendelijk content management systeem

Elke website die we realiseren wordt opgeleverd met ons eigen gebruiksvriendelijke content management systeem (cms). Dit cms is modulair opgebouwd, zodat het eenvoudig uitbreidbaar is en mee kan schalen met uw behoeftes. 

Wij onderscheiden ons graag door het maatwerk dat we kunnen leveren. U kunt dan denken aan:

  • de website uitbreiden naar een webshop;
  • meertalige websites inclusief tekstvertalingen;
  • de website koppelen met uw CRM-systeem;
  • de website koppelen met uw boekhoudpakket, zoals Accountview of Exact Online;
  • maatwerkfunctionaliteit om uw processen te optimaliseren.

Dit is allemaal mogelijk in hetzelfde cms. U hoeft nooit meer te switchen. 

Wij ontwikkelen met open source technieken

Ons cms is ontwikkeld met de open source componenten van het Symphony PHP Framework. Bekende websites als tweakers.net en de website van muziekdienst Spotify zijn bijvoorbeeld ook hiermee ontwikkeld. Zo bent u er van verzekerd dat onze software is ontwikkeld op een solide en veilige basis die zich bewezen heeft.

Uitgebreide support

Wij staan garant voor uitgebreide support op alle geleverde websites. En net als een accountant periodiek de cijfers van een onderneming doorneemt, nemen wij standaard ook periodiek de resultaten van de website met u door. Daarnaast kunt u voor alle vragen over uw website, social media, domeinnamen en nieuwe online ontwikkelingen bij ons terecht.

Totaaloplossingen voor online en kantoorautomatisering

We zetten ons graag in als uw partner voor alles dat met online en automatisering te maken heeft. Als wij uw website mogen realiseren, zorgen we ook voor domeinnamen, hosting en e-mail. Dankzij onze samenwerking met Rovecom kunnen we u ook totaaloplossingen aanbieden op het gebied van kantoorautomatisering en software. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw ict-behoeftes.

Meer weten?

Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden en kosten van een mobielvriendelijke website? Of wilt u als klant meer inzicht in het mobiele bezoek op uw website? Neem dan contact met ons op.

 

 

De websitescanWebsitescan

Ook benieuwd naar de prestaties van uw huidige website? Laat dan nu een websitescan uitvoeren voor slechts € 299,- (inclusief persoonlijke toelichting).

neem contact op


Aanmelden voor de nieuwsbrief