Velden zijn niet correct ingevuld

Website koppelen met ISV Rijschoolsoftware

Een veelgebruikt backofficesysteem in de wereld van rijscholen is het softwarepakket van ISV. Met de ISV rijschoolsoftware kunnen rijscholen de planning, de facturatie en de administratie van hun cursisten bijhouden. Een groot deel van het kantoorwerk en planningen rondom rijlessen en interne zaken worden geautomatiseerd met ISV. Met deze software hebben rijscholen dus niet meer te maken met dubbele of foute planningen op voertuigen of instructeurs. Ook is het backofficesysteem gekoppeld aan het CBR.

ISV Rijschool softwareWaarom ISV koppelen met uw website?

Om de processen van rijscholen nog efficiënter in te richten is de koppeling van uw website met de modules van het ISV backofficesysteem een handige oplossing. Met deze integratie kunnen cursisten van de rijschool of geïntereseerden ook buiten kantoortijd een theorie-opleiding, les of proefles boeken. Het gehele proces is dan van A tot Z geautomatiseerd. Een enorme tijd- en kostenbesparing dus!

Wat zijn de voordelen van een ISV koppeling met uw website?

  • 24/7 bereikbaarheid voor cursisten en geïntereseerden
  • Besparing van tijd en kosten door een vermindering van administratieve taken
  • Complete digitale planning in één handig overzicht

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer weten over een ISV Rijschoolsoftware koppeling met uw website of een andere koppeling tussen uw website en back-officesysteem? Neem dan contact met ons op.

Ook via onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken: