Velden zijn niet correct ingevuld

Actio Advocaten: Advocaten voor ondernemers

Liever een goede buur dan een verre vriend! En een goede buur is Actio Advocaten zeker. In hetzelfde pand als VisualMedia werken de advocaten van Actio dagelijks aan diverse juridische zaken voor andere ondernemers. Daarnaast hebben ze nog een vestiging in Assen. Met deze twee vestigingen bedienen ze de regio. Jan Maarten Pol, de eigenaar, is een bedreven en bevlogen advocaat en ondernemer pur sang. Altijd op zoek naar meer en beter. Zo ook voor de website. Met geheel eigen ideeën hierover werd samen met ons het plan voor de nieuwe website uitgewerkt. Er werd een complete online-visie neergelegd met bijbehorende doelstellingen.

De website moest allereerst responsive zijn zodat deze meeschakelt op alle mobiele apparaten. Dit was voor ons geen probleem, alle websites die wij opleveren zijn volledig responsive. Daarnaast moet de website de online vertegenwoordiging van Actio vergroten. Door middel van een strategie waarbij de focus voornamelijk ligt op content-marketing wordt er gewerkt aan het vergroten van de vindbaarheid, het aantal bezoekers op de website en het daadwerkelijke aantal aanvragen dat hier uit voortkomt. Dit is een doorlopend proces dat ons online marketing team in samenwerking met Actio Advocaten uitvoert.

Actio Advocaten: Advocaten voor ondernemers #1 Actio Advocaten: Advocaten voor ondernemers #2 Actio Advocaten: Advocaten voor ondernemers #3

Doelstellingen

  1. Nieuwe, frisse uitstraling

  2. Responsive design

  3. Grotere online vertegenwoordiging

  4. Verbetering van de vindbaarheid

  5. Meer contactmomenten

  6. Inzicht in de resultaten

Pand Actio en Visual Media in Hoogeveen