Velden zijn niet correct ingevuld

Eigen proeftuin voor e-commerce

Hoe weet je als internet- en marketingbureau waar je over praat als het bouwen van succesvolle webwinkels betreft? Juist, door een eigen webshop te ontwikkelen en zelf te beheren. Autobench.nl en Reisbench.nl zagen 

hierdoor enkele jaren geleden het levenslicht. Wat begon als online experiment, is uitgegroeid tot een goedlopende webshop die autobenches en reisbenches verkoopt voor elk merk en type auto.

Eigen proeftuin voor e-commerce #1 Eigen proeftuin voor e-commerce #2 Eigen proeftuin voor e-commerce #3

Doelstellingen

  1. Testen van (nieuwe) technieken

    Een webshop in eigen beheer leent zich uitstekend voor het toepassen van nieuwe technieken en middelen die je niet zomaar kunt doorvoeren bij andere klanten. Door online te testen, kunnen succesvolle onderdelen worden doorgevoerd in andere webshops, zoals een nieuwe filtermethode.
  2. Demo omgeving voor andere webshops

    Het monitoren van bepaalde wijzigingen biedt inzichten die nuttig kunnen zijn voor webshops van onze klanten. Door de jaren heen weten wij dankzij onze ervaringen wat wel of niet werkt. Zo kunnen wij onze klanten adviseren vanuit eigen ervaring om het maximale rendement uit de webwinkel te halen.
  3. Toename realiseren aantal verkochte autobenches

    Als enige in Nederland verkoopt Autobench.nl de robuuste autobenches van Alvaris. Later zijn hier alternatieven van andere merken in verschillende prijscategorieën bijgekomen ter uitbreiding van het assortiment. In de loop der jaren kende het aantal verkochte artikelen elk jaar een stabiele groei door verbetering van de naamsbekendheid en vindbaarheid in zoekmachines ten opzichte van concurrenten.