Velden zijn niet correct ingevuld

Gezellige groepsaccommodatie; verblijven in moderne appartementen

Drenthe rijk is aan verborgen pareltjes. Eén van deze pareltjes is Groepsaccommodatie De Wemmenhoeve aan de rand van Pesse, gemiddeld met een 9,4 beoordeeld op reviewsite Zoover. Een unieke locatie waar gezelschappen een geweldig weekend of midweek kunnen beleven. Wat deze accommodatie uniek maakt? Het door groen omringde terrein heeft alles in huis voor jong en oud. Van een skelterbaan tot een wellness-ruimte. De accommodatie is zeer toegankelijk voor grote gezelschappen en uitgerust met moderne appartementen. Gasten met een ondernemende instelling die zich laten kenmerken als actief, gezellig en sociaal, vinden in De Wemmenhoeve de perfecte groepsaccommodatie. Het werd tijd voor een vernieuwde website voor deze unieke locatie!

De doelgroep werd goed in kaart gebracht. En het complete plaatje mocht wel wat meer naar voren komen op de nieuwe website. VisualMedia is met dit uitgangspunt aan de slag gegaan. Voor deze-  toch wel bijzondere - groepsaccommodatie realiseerden wij zodoende een nieuwe website met responsive design. De nadruk is gelegd op alle faciliteiten en activiteiten die De Wemmenhoeve en de omgeving te bieden hebben. Met beeld, vorm en kleur komt het Wemmenhoeve-gevoel beter tot haar recht. Er is daarnaast een reserveringsmodule toegevoegd, waarin de boekende gast gelijk kan zien of de accommodatie nog beschikbaar is. De nieuwe website sluit beter aan bij wat de doelgroep belangrijk vindt en de beleving staat veel meer centraal.

Gezellige groepsaccommodatie; verblijven in moderne appartementen #1 Gezellige groepsaccommodatie; verblijven in moderne appartementen #2 Gezellige groepsaccommodatie; verblijven in moderne appartementen #3

Doelstellingen

  1. De doelgroep aanspreken

    Nu de doelgroep in kaart is, is het van belang deze te prikkelen. Met meer kleur wordt de juiste sfeer uitgestraald, passend bij ondernemende en actieve gezelschappen die zich welkom zullen voelen bij De Wemmenhoeve. Complementair hieraan is het gebruikte beeldmateriaal; sprekende foto's van actieve mensen.

  2. Positieve beoordelingen in de kijker zetten

    "Een hele fijne accommodatie", zo oordeelt de gast die een verblijf bij De Wemmenhove heeft mogen ervaren. De consument van tegenwoordig wil graag weten wat hij kan verwachten als hij ergens geld aan uitgeeft. De ervaringen van anderen worden gebruikt bij het maken van keuzes, want keuze is er volop! Bekende websites als Zoover verzamelen reviews van gasten in de recreatie- en gastvrijheidsbranche. De positieve feedback die De Wemmenhove heeft verzameld mocht tevens meer tot uiting komen op de nieuwe website.

  3. Gebruikersgemak

    Naast uitstraling en beleving is het gebruiksgemak voor de bezoeker natuurlijk een must. De boekingsbeschikbaarheid is gemakkelijk terug te vinden in de agenda. Rood is gereserveerd, groen is vrij. In een paar stappen kan vervolgens een reservering worden gemaakt. Eenvoudig online. In het CMS achter de website kan De Wemmenhove zelf de reserveringen beheren. Oja, en de website schakelt natuurlijk mee op alle mobiele apparaten!