Velden zijn niet correct ingevuld

Proef de sfeer van wonen in landelijke stijl

Sfeervolle meubelen, vloeren en accessoires tegen betaalbare prijzen. Dat is de missie van Het Monument in Veenoord, Nieuw-Amsterdam. Vlakbij Emmen bevindt zich de ruime showroom met 3.000 m2 aan wooninspiratie voor wonen in landelijke stijl. Sfeer, warmte en karakter zijn enkele kernwaarden van wonen 

in landelijke stijl, wat aanvankelijk niet goed naar voren kwam in het oorspronkelijke websiteontwerp. De nieuwe website werd opgezet met als voornaamste doel het neerzetten van het juiste gevoel om de klant te prikkelen en een bezoek te laten brengen aan de showroom.

Proef de sfeer van wonen in landelijke stijl #1 Proef de sfeer van wonen in landelijke stijl #2 Proef de sfeer van wonen in landelijke stijl #3

Doelstellingen

  1. De juiste sfeer neerzetten

    Uit ervaringen van klanten van Het Monument bleek dat de oorspronkelijke website minder landelijke sfeer uitademde dan het assortiment bij bezoek in de winkel liet ervaren. In het nieuwe websiteontwerp vormde het neerzetten van de juiste sfeer het belangrijkste speerpunt. Grote visuals op de homepagina, warme kleuren en speelse elementen dragen bij aan de juiste sfeer. De visuals zijn daadwerkelijke beelden uit de showroom en tonen direct een greep uit het assortiment om beter aan te sluiten bij de beleving van de klant.
  2. Contactmomenten en showroombezoeken verhogen

    Ingevulde contactformulieren werden op de oorspronkelijke website niet gemeten. Dit maakte het vrijwel onmogelijk om te bepalen welke pagina’s of producten tot de meeste respons leidden. De nieuwe website is ingericht om belangrijke online processen meetbaar te maken ten behoeve van optimalisatiedoeleinden. De nieuwe website dient de online bezoeker te prikkelen een bezoek te brengen aan de showroom. Dit wordt met aandachtstrekkers op elke pagina constant onder de aandacht gebracht.
  3. Zoekmachine-vriendelijkheid vergroten en optimaliseren

    Een goede online vindbaarheid vormt bij VisualMedia de basis voor het ontwikkelen van een nieuwe website. De website-structuur (techniek) is samen met de inhoud (content) ingericht op het verbeteren van de zoekmachinevriendelijkheid op relevante trefwoorden. Zo kan op elk gewenst niveau (categorie, subcategorie, product of pagina) de inhoud worden geoptimaliseerd.