Velden zijn niet correct ingevuld

Borstels, bezems en meer...

Jobo Borstelfabriek is een familiebedrijf uit Hoogeveen dat al sinds jaar en dag bezems en borstels produceert. Gewoon in eigen land, met een hecht team van circa 20 gedreven mensen. De borstels worden afgezet in Nederland, maar ook in Duitsland heeft Jobo voeten aan de grond gezet. Naast een nieuwe Nederlandse website, werd daarom ook een Duitse website opgetuigd onder het domein www.besenundbuersten.de.

   

Studio Ruigrok ontwikkelde een geheel nieuwe huisstijl voor Jobo Borstelfabriek, welke ook werd doorgevoerd in de nieuwe brochure. VisualMedia nam de websites voor haar rekening. Service en een persoonlijke benadering vinden ze bij de borstelfabriek belangrijk. Dit komt in de online vertegenwoordiging van Jobo nu sterker naar voren dan voorheen. Ondersteund met mooi beeldmateriaal is het een fris geheel geworden!   

 

Borstels, bezems en meer... #1 Borstels, bezems en meer... #2 Borstels, bezems en meer... #3

Doelstellingen

 1. Meer contactmomenten

  De vernieuwde website moest een middel zijn om in contact te komen met de doelgroep. Bij iedere productfoto is een aanvraagformulier toegevoegd, zodat de bezoeker gelijk de gelegenheid heeft om vragen te stellen over het desbetreffende product.

 2. Betere vindbaarheid

  Een website gebouwd door VisualMedia zit technisch altijd perfect in elkaar, waardoor een goede vindbaarheid in de zoekmachines - met de juiste
  inspanning - ook goed mogelijk gemaakt wordt.

 3. Betere indeling en inhoud

  Er is goed gekeken naar hoe de website het beste opgebouwd kon worden. De inhoud moet natuurlijk kloppen, daarnaast mocht ook de usability  worden verbeterd in het nieuwe design. 

Voor

Voor situatie

 

Na

Jobo na