Velden zijn niet correct ingevuld

Vertrouwd vastgoed kopen in Turkije

Grote foto's die een goed beeld geven van het vastgoed, vertrouwen wekken bij bezoekers en natuurlijk een mooie website. Dat waren enkele uitgangspunten bij het ontwikkeltraject van de website van Real Turkey.
Makelaar Bareld Meinen is een van onze oudste relaties. Zijn website ging inmiddels ook al even mee, waardoor het tijd werd voor een redesign. De nieuwe website 

werd opnieuw opgebouwd, waarbij bestaande functionaliteit werd overgenomen.
De uitgebreide informatiegids over diverse bezienswaardigheden die door de jaren heen is opgebouwd trekt duizenden bezoekers naar de website. Wij zijn er trots op dat voor veel mensen de realisatie van een droomhuis in Turkije is begonnen op de website van Real Turkey!

Vertrouwd vastgoed kopen in Turkije #1 Vertrouwd vastgoed kopen in Turkije #2 Vertrouwd vastgoed kopen in Turkije #3

Doelstellingen

  1. Tonen van meer foto's

    Bij het oriënteren op huizen, appartementen en villa's in Turkije zijn foto's het allerbelangrijkst. Daarom wordt er volop ruimte gegeven aan beeldmateriaal. Kijk maar eens wat er gebeurt als u bladert in het fotoalbum bij een vastgoedobject.
  2. Moderne en frisse vormgeving

    Met het logo als uitgangspunt is er veel gebruik gemaakt van wit en rood; met blauw als steunkleur. De lay-out is ruim opgezet, waardoor het geheel er overzichtelijk en cleanuitziet. Onderaan de website wordt een interactieve kaart getoond. 
  3. Meer informatie bieden

    Door de jaren heen heeft de website een schat aan informatie opgebouwd over Turkije, plaatsen, bezienswaardigheden, hotels, stranden, het weer en nog veel meer. Een van de uitdagingen was dan ook om de informatie overzichtelijk te houden. Voor wie niet snel kan vinden wat hij zoekt, is er de snelle zoekfunctie.