Velden zijn niet correct ingevuld

Eenvoudig een taxi bestellen naar en van de luchthaven in Lelystad

Sen-Tours liep met het idee rond om een concept te ontwikkelen waarbij luchthavenvervoer wordt verzorgd van en naar de verschillende luchthavens in Nederland. Het blijkt voor particulieren lastig om, met de verschillende aanbieders van taxivervoer die er zijn, goede afspraken te maken over luchthavenvervoer. Samen met diverse partners realiseert Sen-Tours een netwerk dat goede bereikbaarheid biedt en daarnaast betaalbaar is. Er is gestart met het opzetten van vervoer naar Lelystad Airport, een luchthaven waar in de toekomst steeds meer vluchten worden gepland. Naast de samenwerking met partners hadden ze een goed vertrekpunt nodig, namelijk een goed bereikbare website met heldere ritinformatie waar eenvoudig de gewenste taxi te reserveren is.

Eenvoudig een taxi bestellen naar en van de luchthaven in Lelystad #1 Eenvoudig een taxi bestellen naar en van de luchthaven in Lelystad #2 Eenvoudig een taxi bestellen naar en van de luchthaven in Lelystad #3

Doelstellingen

  1. Een compleet netwerk bieden

    Om landelijke dekking te bieden is het noodzakelijk om meerder partners aan te sluiten. Zeker als het aantal vluchten vanaf Lelystad Airport stijgt en hiermee ook de vraag voor taxivervoer toeneemt. Het systeem laat het daarom toe om ritten toe te bedelen aan partnerbedrijven, waar vervolgens een deel commissie voor berekend wordt. De collega die de rit vervolgens uitvoert ontvangt een overzichtelijke mail met de gegevens. Door met elkaar samen te werken wordt een betrouwbare dienstverlening geboden op nationaal niveau!

  2. Gebruiksvriendelijk bestelproces

    Uit respons van particulieren die een taxirit willen boeken kon worden opgemaakt dat taxivervoer als duur wordt ervaren en dat er weinig transparantie is in prijzen, vooral als het gaat om luchthavenvervoer. Sen-Tours vond dat dat anders zou moeten. In de module is heel eenvoudig de prijs voor de rit vanaf het gewenste adres op te vragen, voordat deze definitief geboekt wordt.

  3. Eenvoudig uit te rollen

    De website-structuur (techniek) is samen met de inhoud (content) ingericht op het verbeteren van de zoekmachinevriendelijkheid op relevante trefwoorden. Het CMS achter de website is gemakkelijk te beheren door de klant. VisualMedia wil meegroeien met de verwachtingen en toekomstplannen van Sen-Tours. De structuur van deze website is daarom zo opgezet dat deze kan worden om in de toekomst ook taxiritten naar andere luchthavens binnen Nederland te gaan reguleren.