Velden zijn niet correct ingevuld

Nieuwe responsive website Grand Brasserie Van Regteren

Zeg je eten in Hoogeveen, dan zeg je Van Regteren. Voorheen bestond Van Regteren uit de brasserie 't Raethuys met daarbij de Diner Store om broodjes en overwerkmaaltijden te bestellen. Beide zijn nu samengekomen op de website VanRegteren.eu. De bestelwagens en aanhangers reden al door Hoogeveen met de nieuwe bedrijfsnaam, de brasserie is al omgetoverd inclusief menu's en ook de website past nu volledig in de nieuwe huisstijl met bedrijfsnaam.

Concreet betekende dit dat de nieuwe website veel functionaliteiten zoals de broodjes bestelservice, en veel inhoud van de verschillende diensten moest bevatten. Hier hebben we direct de nieuwste technieken aan toegevoegd zoals een responsive design dat meeschaalt naar de grootte van het scherm (mobiel, tablet, desktop) en een moderne uitstraling die weer jaren meekan. 

Nieuwe responsive website Grand Brasserie Van Regteren #1 Nieuwe responsive website Grand Brasserie Van Regteren #2 Nieuwe responsive website Grand Brasserie Van Regteren #3

Doelstellingen

  1. Van meerdere sites naar 1 website

    De brasserie 't Raethuys, de Diner Store, de catering en partyservice zijn allemaal samengevoegd op 1 website: VanRegteren.eu. Dit om duidelijker aan gasten te kunnen vertellen wat Van Regteren allemaal nog meer doet en om slechts 1 website up to date te houden. 

  2. Verschillende bedrijfstakken optimaal uitlichten

    Ondanks dat alle verschillende bedrijfstakken nu zijn samengevoegd, moet voor de bezoeker snel duidelijk zijn wat Van Regteren allemaal doet én wat de bezoeker allemaal kan doen op de website zoals een tafel reserveren. De drempels om actie te ondernemen moeten dus zo laag mogelijk zijn. 

  3. Direct broodjes bestellen

    Bij de Diner Store konden direct broodjes en maaltijden via de website besteld worden en dit hebben we in de nieuwe website ook weer mogelijk gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij bovenaan.