Velden zijn niet correct ingevuld

Buiten gewoon, goed leven

De firma Wemmenhove is al tientallen jaren actief in zonwering en geveltechniek. Hun website was wat stil blijven staan en ook de uitstraling raakte gedateerd. Daarbij was er ook onvrede over de prestaties van de website.

Wij gingen aan de slag om een website te realiseren die weer vele jaren meekan, de sfeer van de producten goed overbrengt en weer resultaat kan brengen.

Buiten gewoon, goed leven #1 Buiten gewoon, goed leven #2 Buiten gewoon, goed leven #3

Doelstellingen

  1. Een sfeerbeeld geven van de producten en diensten

    Zonwering, overkappingen en gevelbekleding zijn maar enkele voorbeelden van producten die erg sfeerbepalend zijn qua woongenot. Deze sfeer moest zo goed mogelijk worden overgebracht via de website. Daarom worden er grote foto's gebruikt, alsmede veel foto's in de content zelf die vergroot kunnen worden. 
  2. Goed gevonden worden

    Om op korte termijn beter online zichtbaar te worden, werd Adwords ingezet. Hiermee kan in de Google zoekmachine worden geadverteerd op zoektermen die voor Wemmenhove interessant zijn.
  3. Een goede afspiegeling van het bedrijf zijn

    De nieuwe website moest een goede afspiegeling zijn van het bedrijf Wemmenhove, waarin zowel de particuliere als de zakelijke klant zich herkennen. Op de homepage worden verschillende doelgroepen benoemd waarvoor Wemmenhove actief is. Door referenties te tonen, geven we een kijkje in de gevarieerde klantenkring van het bedrijf.