Velden zijn niet correct ingevuld

Vliegende start met nieuwe e-commerce strategie

Is een folder laten verspreiden een ingewikkelde kwestie? Niet als het aan WijdVerspreid ligt. VisualMedia werd gevraagd mee te denken voor een oplossing om bedrijven online te bedienen bij het laten drukken en verspreiden van foldermateriaal binnen een geselecteerd bezorgingsgebied. Na een uitgebreide inventarisatie realiseerde VisualMedia de website voor WijdVerspreid waarvoor een gebruiksvriendelijk en krachtig bestelsysteem werd ontwikkeld. Bedrijven kunnen op eenvoudige wijze bezorgingsgebieden 

toevoegen en uitsluiten en in enkele stappen de opdracht plaatsen om de folder in dit gebied te laten verspreiden. Heeft de klant nog geen folder gereed dan kan ervoor gekozen worden om door WijdVerspreid een folder te laten ontwerpen en drukken.

De klant wordt via duidelijke stappen door het bestelproces geleid, waarbij de kosten voor de klant van de totale opdracht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden vooraf inzichtelijk zijn.

Vliegende start met nieuwe e-commerce strategie #1 Vliegende start met nieuwe e-commerce strategie #2 Vliegende start met nieuwe e-commerce strategie #3

Doelstellingen

  1. Het MKB eenvoudig folders laten drukken en bezorgen

    Het is belangrijk als bedrijf vooraf te weten wat een promotiecampagne zal gaan kosten. Bedrijven werken immers vaak met een vooraf vastgesteld marketingbudget. De kosten van het drukken en verspreiden wijzigt automatisch, afhankelijk van de gekozen opties en geselecteerde bezorggebieden. De totale opdracht van ontwerp (optioneel), het drukken en de verspreiding van de folder met enkele muisklikken doorvoeren zonder tussenkomst van de verspreider.
  2. Bezorgingsgebieden toevoegen en uitsluiten

    Op WijdVerspreid kunnen bedrijven snel en eenvoudig bezorgingsgebieden selecteren en/of uitsluiten. Het aantal bezorgadressen verandert automatisch. Met een op maat gemaakt bestelsysteem kunnen gemeentes, postcodes of plaatsen gemakkelijk worden toegevoegd of juist worden uitgesloten. Het verspreidingsgebied kan zo exact worden bepaald en de kosten voor verspreiding zijn direct inzichtelijk gemaakt.
  3. Het gehele proces ontzorgen

    Het bestelproces zelf bestaat uit vijf duidelijke stappen die de klant sturen in het afronden van de opdracht. Daarna volgt echter nog meerdere processen. Zo moet er succesvol een bestand worden aangeleverd die aan de gestelde eisen m.b.t. bestandsformaat, resolutie, kleurgebruik en lettertypes voldoet. Na het uploaden wordt het bestand door ons systeem automatisch op deze punten gecontroleerd. Ook wordt de klant bij elke stap (aanleveren, drukken, verspreiden) op de hoogte gehouden.