Applicaties

Op maat gemaakte applicaties

Loop voorop in een wereld waarin bedrijven nauw verbonden zijn met technologieën en innovaties. Bespaar tijd en kosten door het vergemakkelijken van bedrijfsprocessen met op maat gemaakte applicaties. Maak innovaties je eigen door applicaties te koppelen aan bestaande CRM-pakketten of boekhoudsystemen Zoho, Exact Online of Accountview. Maar denk ook aan het integreren van een voorraadbeheer van een webshop, of het verwerken van offerte aanvragen.

 

Gebruiksvriendelijke applicaties met ondersteunende functie

Met ruim 17 jaar ervaring op zak, bouwen wij applicaties die voldoen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Maar voordat wij beginnen met bouwen, brengen wij eerst samen met jou de strategie en het concept uitgebreid in kaart. Snelheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal. Met onze op maat gemaakte applicaties worden complexe bedrijfsprocessen vergemakkelijkt.

Er is geen speciale computer nodig om bij de applicatie te kunnen komen, één klik met de muisknop en een goede internetverbinding is al voldoende. Alle bestanden worden veilig online opgeslagen, inclusief een back-up. Daarnaast hoef je niks te installeren, alle installaties en updates worden door ons op afstand geregeld.

 

Voorbeelden van applicaties

Via een intranet kunt u gemakkelijk en snel informatie vinden en delen met collega’s. Een goed intranet brengt collega’s met elkaar in contact en maakt het mogelijk om dagelijkse werkzaamheden efficiënter te laten verlopen en werkprocessen te automatiseren.

Een groot deel van het succes van een intranet wordt bepaald door de opbouw, de inzet en gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wij ontwikkelen intranetten op ons eigen systeem, geheel op maat. Afhankelijk van jouw doelstellingen adviseren we welke functionaliteiten in het intranet moeten worden opgenomen. Naast het ontwikkelen, beheren en optimaliseren kunnen wij jouw intranet ook koppelen aan jouw website en backofficesystemen.

Alle applicaties worden veilig gekoppeld aan de bestaande database, en biedt u de mogelijkheid de applicatie zelf te beheren.

Applicaties • VisualMedia Vacatures1 MENU
  • info@visualmedia.nl
  • 0528 260 631
Visualmedia loader