E-commerce

Voor een succesvolle webshop

Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen hun producten online. Wanneer jouw webshop niet voldoet aan de eisen van de klant is dit een gemiste kans. Maar wat maakt een webshop precies succesvol?  Een succesvolle webshop speelt in op de wensen van haar klanten en zorgt zo voor een geoptimaliseerde customer journey. Verder hoort een webshop vindbaar, snel en natuurlijk aantrekkelijk te zijn. Optimaliseer de webshop en verhoog het aantal offertes, bestellingen, de bestelwaarde of de aanvragen via het contact formulier. Met e-commerce is alles mogelijk.

Tijd dus om eens aan te schuiven bij ons om jouw wensen te bespreken en tot een goede oplossing te komen. Wij helpen je graag bij het inspelen op de veranderingen en zetten jouw webshop samen met u duidelijk op de kaart.

 

Doelgroepen

Iedere doelgroep is anders. Presenteer jouw producten en diensten op de juiste manier door te denken vanuit de klant . Voorafgaand aan het realiseren van een webshop verdiepen wij ons in het product, jouw klant en de andere spelers op de markt. Wij werken zowel met B2B e-commerce als met B2C en helpen jou graag met waardevolle inzichten en het bereiken van de gewenste doelen.

 

Ontwerp en Ontwikkeling van de webshop

Als de doelstellingen duidelijk geformuleerd zijn en de beoogde klant specifiek in kaart is gebracht, maken wij een functioneel en aantrekkelijk ontwerp met behulp van wireframes. Wireframes visualiseren de functionaliteiten van de webshop. Wanneer het ontwerp akkoord is, begint het creatieve onderdeel, en wordt er een grafisch design ontworpen.

Het design van de webshop is het visitekaartje van jouw bedrijf en geeft de klant een beeld van de producten en de Unique Selling Points (USP’s). Laten wij deze kunst nou net in de vingers hebben. Wij begrijpen dat een webshop de klant moet verleiden tot een conversie.

Wij garanderen de kwaliteit en betrouwbaarheid van de webshop door deze te koppelen aan keurmerken als Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Wij ondersteunen bij het  maken van de keuze voor een keurmerk en begeleiden de aanvraag hiervan.

E-commerce • VisualMedia Vacatures1 MENU
  • info@visualmedia.nl
  • 0528 260 631
Visualmedia loader