Online marketing

Voor elk probleem de juiste oplossing

Of je nu op zoek bent naar meer klanten, een nieuw product in de markt zet of je bezoekers vaker wilt terugzien. Met online marketing maken we een connectie met je doelgroep en verbeteren wij jouw relatie met de klant. De tijd van alleen maar zenden is voorbij en in de zee van informatie wil je er met kop en schouders bovenuit steken. Juist in deze tijd – waarin je toegang hebt tot de meest gedetailleerde data – wil je online marketing op effectieve wijze gebruiken en inspelen op het gedrag van klanten.

‘Wij hebben voor elk probleem de juiste oplossing’

Online Marketing strategie

Bij de ontwikkeling van een communicatiestrategie gaan we altijd op zoek naar de belofte aan jouw doelgroep. Wat maakt jouw bedrijf of organisatie bijzonder voor andere mensen? Wat onderscheidt jou van de concurrenten? Jouw Unique Selling points definiëren de boodschap die je wilt communiceren met de doelgroep. Een sterk merk blijft namelijk dichtbij haar kern om een zo herkenbaar mogelijk beeld bij de doelgroep te creëren.

De website of webshop moet aan veel richtlijnen voldoen om goed vindbaar te zijn volgens Google. Denk hierbij aan SEO, SEA en conversie optimalisatie. Heb je hier geen tijd voor? Of weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen nood! Wij nemen dit werk graag uit handen en zorgen met onze actuele kennis voor een betere vindbaarheid, meer relevante bezoekers en meer leads.

Online Marketing brengt u verder

Wil je meer bestellingen, reserveringen, aanmeldingen, omzet of leads? Door gebruik te maken van de juiste A/B- testen en andere online tools zoals Google Analytics kan heel specifiek gemeten worden welke punten van de website of webshop geoptimaliseerd kunnen worden. Kleine aanpassingen hebben vaak al grote gevolgen voor conversie optimalisatie. Die rode button op de website? Probeer eens de kleur oranje of blauw en meet welke veranderingen dit teweeg brengt. Je wilt dat klanten contact opnemen? Een opvallende call-to-action kan al veel verschil maken.

Klik hier maar eens >

 Online marketing • VisualMedia Vacatures1 MENU
  • info@visualmedia.nl
  • 0528 260 631
Visualmedia loader