Google Adwords

Adverteren met Google Adwords

Bij Google AdWords draait het om vindbaarheid. Verbeter je positie en kom boven je concurrenten te staan in de advertentiepagina. Bereik daarnaast niet alleen je bestaande klanten, maar creëer ook een database van nieuwe klanten.

 

Verschillende campagnes met AdWords

Adverteren via Google AdWords biedt een wereld aan mogelijkheden. Je moet alleen wel weten waar de kansen liggen. Welke zoektermen moet je extra opnemen of juist uitschakelen? Hoe onderscheidt jij je advertentieteksten van je concurrenten? Komen de landingspagina’s overeen met de advertenties?

Door je advertenties in o.a. het Search Network van Google, te koppen aan SEO landing pagina’s toont Google meer vertrouwen in jouw bedrijf en eindig je hoger in de ranking. Het verbeteren van de advertentie kwaliteit zorgt er uiteindelijk zelf voor dat je hoger eindigt dan je concurrenten, maar ook nog minder gaat betalen.

Tegenwoordig doen video’s en banners het ook erg goed in de wereld van advertenties. Gebruik het Display Network om je naamsbekendheid te vergroten, en bereik klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten en diensten. Specifieke advertenties gericht op de verkoop van producten? De Shopping advertenties van Google zijn specifiek in te richten, zodat jij alleen relevante kopers benaderd.

 

Google Partner

Door de jarenlange ervaring met Google AdWords, zijn onze Online marketeers de geschikte partners om samen met jou te bouwen aan jouw online aanwezigheid en de Google AdWords campagnes. Wij zijn specialist in het adverteren met AdWords en daarnaast aangesteld als Google Partner.

 

googlepartner

Google Adwords • VisualMedia Vacatures2 MENU
  • info@visualmedia.nl
  • 0528 260 631
Visualmedia loader