SEA

Search Engine Advertising

Nieuwe bezoekers bereiken? Bestaande klanten opnieuw verleiden tot het doen van een aankoop? Advertenties bij zoekmachines zoals Google en Bing spelen een steeds grotere rol in de Online Marketing. Met de verschillende SEA campagnes van o.a. Google is het mogelijk om jouw merkbekendheid te vergroten, meer leads binnen te halen en conversies te verhogen. Onze ervaren Online Marketeers zetten gespecialiseerde campagnes op die jouw doelgroep efficiënt weet te bereiken.

 

Doelgerichte advertenties

Een groot voordeel van SEA campagnes is dat jij jouw doelgroep zeer specifiek kunt bepalen en bereiken. Door gebruik te maken van SEA campagnes kun je van te voren de zoekwoorden vinden die jouw doelgroep triggert. Koppel de zoekwoorden aan SEO landing pagina’s en verbeter jouw vindbaarheid, concurrentiepositie en merkbekendheid. Met de voorkennis die wij hebben door SEA campagnes, is het mogelijk om advertenties nauwkeurig af te stemmen op de wensen en interesses van de doelgroep. Met de juiste boodschap bereik jij jouw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats.

 

Bespaar kosten met SEA

Met SEA campagnes is het mogelijk om per campagne je bod-strategie te bepalen. Je betaalt alleen voor advertentie-uitingen wanneer deze kliks gegeneerd hebben. Hierdoor is het dus gemakkelijker om een maandelijks budget vast te stellen, en zal je met SEA ook nooit over dit budget heen gaan.

 

 

SEA • VisualMedia Vacatures2 MENU
  • info@visualmedia.nl
  • 0528 260 631
Visualmedia loader