Social Media

Kom verder met Social Media

Social Media is erop gericht om de sociale kant van het bedrijf in het licht te zetten. Hierdoor presenteer je niet alleen de producten of diensten, maar profileer jij ook jouw bedrijf op kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest. Lang niet elk kanaal is geschikt voor elk doeleinde. Samen met jou vertalen wij de boodschap naar het juiste kanaal. Op die manier vergroten wij het bereik onder jouw doelgroep.

 

Online aanwezigheid vergroten

Door effectief gebruik te maken van Social Media vergroot jij niet alleen jouw bereik, maar wordt je online aanwezigheid ook versterkt. Denk maar eens aan De Beste Social Awards. Ieder jaar weer worden er awards uitgedeeld voor de meest ludieke Social Media acties. Social Media is hét geschikte platform om bezoekers aan je te binden door positieve reviews weer te geven. Ruim 90% van de bezoekers laat een aankoop beïnvloeden door positieve reviews.

 

Meten is weten

Al het verkeer dat wordt gegenereerd is met Social Media makkelijk te meten. Advertenties, SEO pagina’s, websites en webshops kunnen geoptimaliseerd worden door de resultaten die gemeten worden door bijvoorbeeld Facebook. Denk aan demografie, geografie, interesses en voorkeuren. Al deze aspecten dragen bij aan het verhogen van conversies.

Social Media • VisualMedia Vacatures2 MENU
  • info@visualmedia.nl
  • 0528 260 631
Visualmedia loader