Website koppelen met Wilmar Retail

Altijd een actueel aanbod op de website

Een veelgebruikt programma in de tweewielerbranche is Wilmar Retail. Met Wilmar Retail kunnen rijwielzaken hun klanten van dienst zijn door middel van bijvoorbeeld het online inplannen van afspraken voor reparatie, het automatiseren van het aanbod en het bewaken van de goederenstroom. Ook is het mogelijk om facturen bij te houden, klanten te beheren en wijzigingen in prijzen en producten aan te brengen. Om de bedrijfsprocessen van rijwielzaken zo efficiënt mogelijk in te richten is een koppeling van de website met Wilmar Retail een handige oplossing.

Case: De Jonge Tweewielers

Het aanbod van De Jonge Tweewielers bestaat voor een groot deel uit gebruikte fietsen en bromfietsen. Al deze gebruikte tweewielers staan geregistreerd in Wilmar Retail, het backofficesysteem dat ze gebruiken. Omdat de voorraad van gebruikte tweewielers voortdurend verandert was de wens van De Jonge Tweewielers dat het aanbod op de website gekoppeld werd aan het systeem. Op deze manier hoeven ze de producten niet handmatig toe te voegen en is het aanbod op de website altijd up-to-date.

Aangezien VisualMedia veel ervaring heeft met het koppelen van websites en back-officesystemen, deden De Jonge Tweewielers en hun webbouwer een beroep op ons om de koppeling te realiseren.

Website koppelen met Wilmar Retail • VisualMedia Vacatures3 MENU
Visualmedia loader