SIDN domeinregistratie partner

Alles geregeld voor je domeinnaam

Bij het hebben van een website komt veel kijken. Naast het bouwen en onderhouden van de website moet het gehost worden op een server die constant online is, zodat de website beschikbaar is. En ook de domeinnaam moet geregistreerd worden. De domeinnaam is het adres, de URL van uw website, zoals u op de afbeelding hieronder ziet. VisualMedia kan dit allemaal voor u doen, zodat u nergens omkijken naar heeft! Wij zijn namelijk SIDN Registrar, wat inhoudt dat wij direct domeinnamen kunnen registeren zonder tussenpartij.

Domeinnaam registreren

De domeinnaam van een website is een unieke naam op het internet. Er kan maar 1 google.nl zijn en maar 1 visualmedia.nl. Daarom moeten nieuwe domeinnamen geregistreerd worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Dus wees er snel bij als u een nieuwe website wilt maken voor uw bedrijf. U zult niet de eerste zijn die tussen het checken dat de domeinnaam vrij is en het daadwerkelijk registreren een paar weken later, van een koude kermis thuis komt doordat een concurrent de domeinnaam voor uw neus weggekaapt heeft. Het is ook mogelijk om andere extensies aan te vragen bij VisualMedia.

Domeinnaam beschikbaarheid

Is een domeinnaam nog beschikbaar? Dit is erg belangrijk om te controleren als u een nieuwe bedrijfsnaam overweegt of een nieuw project start. Hier checkt u de domeinnaam beschikbaarheid.

 

Domeinnaam registreren

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
SIDN domeinregistratie partner • VisualMedia Vacatures3 MENU
Visualmedia loader